Jövőhéten utazunk Korfura repülővel és a feladandó bőröndbe lehet tenni ékszereket?
Én nem a görög reptéri munkások miatt aggódnék.
Szerintem tedd a kézibe, nem fogják kivetetni belőle, csak a folyadékot kell kivenni és megmutatni.
A kézipoggyászt átvilágítják, és csak azt vetetik ki veled, ami tilos (azt el is kobozzák), vagy ami robbanószernek látszik. Vetnek rá egy pillantást, és mehetsz. Ékszert nehéz robbanószernek álcázni.
Értéket mindig olyan helyre tégy, ahol ellenőrizheted bármely pillanatban.
mekkora értékű hogy nem akarod hogy meglássák?
nem érdemes szerintem nagy értékeket magaddal vinni
Zsebből mindent ki kell: mobil, rágó, apró stb.
A kézipoggyászból pedig csak a folyadékot (alapozó, szájfény, szempillaspirál, parfüm is annak számít) kell kitenni. Amúgy, ha az ilyesmi folyadékokat a kézibe tennétek, akkor egyenként max 100 ml-es tégelyes/üveges lehet, és max 1 liternyi lehet egy kézipoggyászban, és átlátszó, újrazárható zacskóba kell tenni. Ez lehet akár egy zsömlés zacskó is, amire csomót köttök.
Mást nem kell a kézipoggyászból kivenni. De ha úgyis lesz nálatok nagy bőrönd, amit feladtok, akkor abba minden ilyen folyadékot nyugodtan beletehettek, de érdemes ott is bezacskózni, mert dobálják a bőröndöket, és eltörhet valami, és elég kellemetlen, ha minden ruha erős parfüm illatú...
Amúgy az övet is levetetik, és ha magassarkú/vastagabb talpú a cipő, akkor azt is átvilágítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!