Kezdőoldal » Utazás » Európa » Jövőhéten utazunk Korfura...

Jövőhéten utazunk Korfura repülővel és a feladandó bőröndbe lehet tenni ékszereket?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy az értékeket a kézipoggyászba kell tenni, de ha valamit a feladandóba teszek nem akadnak el benne?

2012. jún. 7. 12:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
El akadni nem de kiivenni könnyen. ha meg lezérod fel is törik. èn ékszert és elekrtomos dolgokat semmi esetre sem tennék feladandóba.
2012. jún. 7. 12:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Eszednél vagy? Görög reptéri munkásnak a jelenlegi helyzetben az első dolga lesz kilopni az ékszeredet! Ennyi erővel dobd ki rögtön a kukába..
2012. jún. 7. 12:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Az oké de akkor hogy lehet megoldani? Ki kell rakodni mindennel nem? Nem szeretném ha meglátnák akikkel utazok.
2012. jún. 7. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Az a legegyszerűbb, ha otthon hagyod. Ha strandra mész úgy se tudod felvenni.
2012. jún. 7. 14:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Én nem a görög reptéri munkások miatt aggódnék.

Szerintem tedd a kézibe, nem fogják kivetetni belőle, csak a folyadékot kell kivenni és megmutatni.

2012. jún. 7. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:

A kézipoggyászt átvilágítják, és csak azt vetetik ki veled, ami tilos (azt el is kobozzák), vagy ami robbanószernek látszik. Vetnek rá egy pillantást, és mehetsz. Ékszert nehéz robbanószernek álcázni.

Értéket mindig olyan helyre tégy, ahol ellenőrizheted bármely pillanatban.

2012. jún. 7. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:

mekkora értékű hogy nem akarod hogy meglássák?

nem érdemes szerintem nagy értékeket magaddal vinni

2012. jún. 7. 20:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem az érték miatt, hanem meglepi lenne :D Csak úgy gondoltam hogy ki kell rakni a cuccokat, vagy csak a zsebekből kell kirakni?
2012. jún. 7. 23:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem kell kivenni semmit a kézipoggyászból! Átvilágítják, és ha van olyan amire kíváncsiak, megkérnek, hogy tedd ki! Különben meg nem nagyon látja az utánad következő, vagy az előtted lévő, hogy mit csinálsz. És úgyis mindenki a saját cuccaival van elfoglalva. Levetkőzni, ékszereket levenni, cipőt levenni, stb.
2012. jún. 8. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Zsebből mindent ki kell: mobil, rágó, apró stb.

A kézipoggyászból pedig csak a folyadékot (alapozó, szájfény, szempillaspirál, parfüm is annak számít) kell kitenni. Amúgy, ha az ilyesmi folyadékokat a kézibe tennétek, akkor egyenként max 100 ml-es tégelyes/üveges lehet, és max 1 liternyi lehet egy kézipoggyászban, és átlátszó, újrazárható zacskóba kell tenni. Ez lehet akár egy zsömlés zacskó is, amire csomót köttök.

Mást nem kell a kézipoggyászból kivenni. De ha úgyis lesz nálatok nagy bőrönd, amit feladtok, akkor abba minden ilyen folyadékot nyugodtan beletehettek, de érdemes ott is bezacskózni, mert dobálják a bőröndöket, és eltörhet valami, és elég kellemetlen, ha minden ruha erős parfüm illatú...

Amúgy az övet is levetetik, és ha magassarkú/vastagabb talpú a cipő, akkor azt is átvilágítják.

2012. jún. 8. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!