Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátország Zadar!? Minden...

Horvátország Zadar!? Minden érdekelne róla! Strand? Látnivalók?

Figyelt kérdés
Nyáron megyünk a párommal, és szeretnénk megtervezni mit fogunk csinálni!Érdekelne a véleményetek!
2012. jún. 6. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:

www.utazas-nyaralas.info

a kérdéseidre megtalálod a választ.

2012. jún. 6. 20:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm tényleg hasznos volt,de én saját véleményekre lennék kíváncsi, attól aki járt már ott!
2012. jún. 7. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:

1. hozzászóló vagyok.

Ha az általános dolgok, információk után lejebb mész, találsz hozzászólásokat, amik lényegében útmutatást adnak arról, hogy Zadar milyen. Olyan emberektől származnak, akik jártam már ott!

Röviden tömören megfogalmazva összefoglalásként az általam ajánlott weboldal hozzászólásai alapján:

"Elvétve még látszódnak a délszláv háború nyomai, elsősorban azon a részen, ami nem az Óvároshoz tartozik. Többnyire kavicsos strandok vannak, homokos strandot a közelben Nin-ben találsz. Gyönyörű az Óváros, fergeteges éjszakai élettel. Hajókirándulások vannak, el lehet utazni a Kornati szigetcsoporthoz, ami külön élmény"

Barátom járt ott, tőle tudom a további információkat:

"Gyönyörű a naplemente, a naplementét nézni a tengeri orgona mellett csodálatos. Jó strandok vannak. Kocsival könnyen megközelíthető Pag-sziget".

Remélem hasznos információt tudtam mondani.

2012. jún. 7. 13:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. jún. 8. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!