Sürgős! Holnap (júni 4) meg holnapután nyitva lesznek a boltok, nevezetességek Londonban, vagy szünnap lesz?
most megyünk 3 napra Londonba, de ezt a szívááást!!! Most kell kezembe kapjak egy papírt, ahol az áll, hogy júni 4 Spring Bank Holiday, júni 5 meg Queen's Diamond Jubilee, utóbbiról tudtam, de azt nem, hogy zárva lesznek-e a boltok, meg a nevezetességek???? Épp kezdek sokkot kapni, hogy így beszívtuk ezzel a 3 nappal , léci valaki aki tuti biztosat tud, írja meg mi lesz zárva vagy nyitva, és mit jelent a vasárnapi nyitvatartás???
Remélem nem úszott el minden programunk, előre vettem jegyet a London Eye-ra, madam Toussauba...stb
Köszi!:) Ha ennyire képben vagy, és lenne még egy kis időd, szeretnélek megkérni, hogy írj nekem pár dolgot időpont helyszínnel, hogy mi lesz érdekes a köv 2 napban, mert valószínűleg korlátozva leszek a netezésben, ezért nem tudok normálisan utánakeresni. Nagyon nagy segítség lenne!
Pl a holnap esti koncertről olvastam, Elton John...meg egy csomó sztár ad koncertet ami ingyenes, de helyet kell foglalni! Ez mit jelent??? Időben oda kell menni, vagy hogyan?
Meg kedden is lesz valami délelőtt a St Paul Katedrálisban , de gondolom ilyen eseményekre nem fér be az ember a tömeg miatt...
Szóval ha van tipped, hogyan használhatnánk ki, hogy ezen az ünnepen vagyunk Londonban, lévi írd meg!Kösziii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!