Kezdőoldal » Utazás » Európa » Sürgős! Holnap (júni 4) meg...

Sürgős! Holnap (júni 4) meg holnapután nyitva lesznek a boltok, nevezetességek Londonban, vagy szünnap lesz?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Hétfő tudtommal munkanap...
2012. jún. 3. 23:07
 2/9 A kérdező kommentje:
általában igen, de Angliában most ünnep van, azért kérdezem mi lesz zárva?
2012. jún. 3. 23:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában a nagyobb üzletek nyitva vannak vasárnapi nyitva tartással. Itt Angliában az emberek imádnak vásárolni, meg is halnának ha négy napig zárva lenne minden.
2012. jún. 3. 23:43
 4/9 A kérdező kommentje:

most megyünk 3 napra Londonba, de ezt a szívááást!!! Most kell kezembe kapjak egy papírt, ahol az áll, hogy júni 4 Spring Bank Holiday, júni 5 meg Queen's Diamond Jubilee, utóbbiról tudtam, de azt nem, hogy zárva lesznek-e a boltok, meg a nevezetességek???? Épp kezdek sokkot kapni, hogy így beszívtuk ezzel a 3 nappal , léci valaki aki tuti biztosat tud, írja meg mi lesz zárva vagy nyitva, és mit jelent a vasárnapi nyitvatartás???

Remélem nem úszott el minden programunk, előre vettem jegyet a London Eye-ra, madam Toussauba...stb

2012. jún. 3. 23:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne izgasd magad, a látványosságok tuti biztos, hogy nyitva vannak. Szünnapokon többszörösére nő a látogatottságuk, hülyék lennének zárva tartani. Nem is engedte volna a rendszer lefoglalni a jegyeket, ha nem lennének nyitva. Inkább örülj, hogy ilyen időszakban jöttök, nem minden nap van Diamond Jubilee. A vasárnapi nyitva tartás 10:00-16:00.
2012. jún. 4. 00:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, remélem igazad lesz!:) Olvastam olyant is, hogy a tömegközlekedés is szinte leáll, kb mint karácsonykor...
2012. jún. 4. 00:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Minden hétvégén borzalmas a tömegközlekedés, de most a négynapos ünnepre azt ígérték, hogy teljes kapacitással mennek majd a programok miatt.
2012. jún. 4. 01:08
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi!:) Ha ennyire képben vagy, és lenne még egy kis időd, szeretnélek megkérni, hogy írj nekem pár dolgot időpont helyszínnel, hogy mi lesz érdekes a köv 2 napban, mert valószínűleg korlátozva leszek a netezésben, ezért nem tudok normálisan utánakeresni. Nagyon nagy segítség lenne!

Pl a holnap esti koncertről olvastam, Elton John...meg egy csomó sztár ad koncertet ami ingyenes, de helyet kell foglalni! Ez mit jelent??? Időben oda kell menni, vagy hogyan?

Meg kedden is lesz valami délelőtt a St Paul Katedrálisban , de gondolom ilyen eseményekre nem fér be az ember a tömeg miatt...

Szóval ha van tipped, hogyan használhatnánk ki, hogy ezen az ünnepen vagyunk Londonban, lévi írd meg!Kösziii

2012. jún. 4. 01:23
 9/9 anonim ***** válasza:
A koncertre már hónapokkal ezelőtt lefoglalták az összes helyet. Azt nem tudom, lesznek-e kivetítők a közelben, de talán érdemes kimenni a helyszínre.
2012. jún. 4. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!