Hova mentek nyaralni 2012 nyarán?
Augusztus végén utazom Horvátországba 7 napra. Visszatérő vendég vagyok egyik apartmanba, így kaptam minimális kedvezményt, de így is 80-100EFt-ot szánok a nyaralásra.
Igaz, már sokadszor ugyanoda, de sosem unom meg és mindig van valami új.
Ha kapok szabadságot, a Balcsira szeretnénk ketten elmenni pár napra. Minél olcsóbb szállást akarunk találni, majd ismerősöket is megkérdezek, hátha tudnak valamit.
Persze ha nem tudnak pótolni melóhelyen, akkor sztornó és nem megyünk sehová.
Olaszországba megyek a szüleimmel(Rómába). A repjegy fejenként 10ezer (fapados), a szállás 2 éjszakára hármunknak, reggelivel összesen 45 ezer ft. Tehát úgy összesen 75-80 ezer ft az út, szállás. Költőpénz, transzfer, belépők nem tudom mennyi lesz. Nyár közepefele majd valamelyik tengerpartra is megyünk, gondolom last minute-tal:)
13/L
Görögország, Parga, augusztus közepén, 15 éjszakára.
A szállás + út 3 főre kb 150 ezer ft, költőpénz 2500 euró körül lesz (önellátásos apartman, szóval ebből a pénzből a kaját is meg kell oldanunk magunknak, mielőtt valaki sokallná)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!