Az baj, ha az elektronikus repülőjegyemen a beállítás ellenére rossz névelőtagot írtak?
Figyelt kérdés
A finnair-nél foglaltam le a jegyeimet, és ha belépek a saját profilomra, akkor a "my booking"-ban az van írva az utas adataihoz, hogy Mr. X.Y. holott lány vagyok és be is állítottam az adataimnál, hogy female. Viszont az adatlap adatainak frissítésénél már nem hozza ki ezt az opciót, ahol a female/male lehetőséget lehet változtatni (de szentül megvagyok győződve arról, hogy female-t állítottam be....
Szóval ez nagy baj? Gondot fog okozni a beszállásnál a reptéren? Vagy nem?
Szerintetek mit tehetnék azért, hogy átjavítsák?
Köszi a válaszokat!
2012. jún. 1. 15:00
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond, de ha nagyon aggaszt, akkor írj a légitársaságnak egy emailt az ügyben.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Remélem, nem lesz belőle gond, de azért írtam nekik. :) Kíváncsi leszek kapok-e választ.
2012. jún. 3. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!