Az északolasz Adria (Bibione, Caorle, Jesolo) vize mennyire mély?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy homokos a part, egész szépnek tűnik, de milyen hamar mélyül a víz?2012. máj. 31. 20:41
1/4 anonim válasza:
Bibionéban nem mélyűl gyorsan. Gyerekeseknek szerintem tökéletes.
2/4 anonim válasza:
én már sok helyen voltam az É-Olasz Adrián, és általában az a jellemző, hogy lassan mélyül a víz, mondjuk olyan 50-100 m-t legalább kell menni, hogy nyakig érjen.
3/4 anonim válasza:
Utolsó!
Legalább ne írjál hülyeségeket, vagy kérdezzél meg olyant, aki valóban járt is ott.
A kérdezőnek:
Csak a part közelében sekély.
5-10 méter után már mélyül.
4/4 anonim válasza:
kedves utolsó, ne haragudj, te már minden pontján jártál az É-Adriának? Lehet, hogy sokat mondtam a 100 m-el, de az tutifix, hogy nem ér nyakig a víz 10 m után (legalábbis ahol én jártam - legalább 6-8 helyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!