Kinek hogy vált be ez a wizzair szolgáltat?
Szia!
Nekem van tagságom és édesanyámnak is. Szerintem megéri, nagyon hamar megtérül, főleg, hogy mi legalább 2-4 fővel utazunk. Mellette van wizz hitelkártyánk is, így tudunk a vásárlások alkalmával pontokat gyűjtani, amiket be tudunk váltani jegyre. Ráadásul a két kedvezmény össze is vonható. Plusz, ha repjegyet is wizz hkártyával foglalunk, akkor nem számítanak fel kezelési költséget a jegyre. Más szolgáltatást nem szoktunk igénybe venni (nagyobb lábtér, elsőbbségi beszállás, stb.)
Úgy működik a clubtagság, hogy rajtad kívül még 9 vagy 10 személy veheti igénybe a kedvezményt, de csak abban az esetben, ha te is az utasok között vagy. A belépsz és foglalsz, rögtön rá is kérdez, hogy te is utazol-e. Mi nem mindig utazunk együtt édesanyámékkal, ezért van 2 tagságunk. Hitelkártya csak 1 van, az édesanyám nevén. Ha én foglalok magamnak és a páromnak jegyet clubtagként, akkor kapom a club kedvezményt, fizethetek a hitelkártyával, így kapom a kezelési kötség mentességet is. Viszont, mivel a hitelkártya édesanyám nevén van, ezért az azon összegyűlt pontokat, csak ő használhatja fel.
A tagság egyébként 1 évig érvényes.
Pl. Budapest-Malmö július 10.
- teljes ár master card kártyával fizetve: 13.190,-
- club ár master card kátyával fizetve: 9990,-
- club ár wizz hitelkártyával fizetve: 7790,-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!