Európában ha más országba szeretnék költözni, (az unión belül) mennyire megyek az angollal?
Pl a Balti államokban, vagy az unió területén.
Lehetséges hogy angol segítségével ki tudok költözni, és lebonyolítani a problémákat, vagy muszály az adott ország nyelvén?
Természetesen majd megtanulnám a nyelvet, de csak kint, itt Mo.-n nincs rá lehetőség.
Mennyire megyek angollal az unión belül? Pl Litvánia. (ez csak példa)
Litvániában semmire sem. Észtországban el tudsz intézni dolgokat angolul, de munkát biztosan nem fogsz kapni. Különben ezeket az országokat nagyon megviselte a válság, most kezdenek kilábalni.
Munkát angolul Hollandiában esetleg lehet vállalni, de ott se számíts semmi jóra.
Megtanulnám a nyelvet, de úgy tudtam, hogy a Balti államokban beszélnek vmennyire angolul. Az oroszokat utálják, az nem jó.
Ilyen lakás vagy albérletet sem lehet elintézni angolul?:S
ÉS miért pont Észtországban lenne jó az angol amúgy?
Litvánia csak egy példa volt.
És Észtországban miért jobb amúgy az angol?:)
Észtország a legfejlettebb, ott sokan tudnak angolul. Litvánia viszont egy zárt világ, ott sokkal kevesebben.
Norvégiáról én is hallottam, hogy nagyon egyszerű munkákat lehet kapni angol nyelvtudással, ismerek is egy embert aki kint volt 10 hónapot. Bár Norvégia nem EU, majdnem ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint az EU országokra.
Litvánia zárt világ?:S Hogy hogy?
Azt tudom, hogy Lettország az egy átmenet.
Meg viszonylag Lettországban az oroszok is nagyon sokan vannak, Riga lakosságának a 45%-a is orosz ha jól tudom, ez azért durva egy ilyen kis országban.
Észtországban kevés az orosz.
Litvániáról nem is tudtam, hogy zárt világ, nekem eléggé nyitottnak tűnt, révén, hogy állítólag az állampolgárságot is egyszerű megkapni. Vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!