Ilyet lehet? Help.!
Figyelt kérdés
kinézek egy járatot(repülő), odamegyek indulás előtt jóval és ott veszek rá egy jegyet? ugyanannyi mintha lefoglalnám és online fizetném? és ha már megtelt a következőre venném és azt ott meg lehet várni ..gondolom.csak az a kérdés hogy nem drágább e..? köszi ha segít valaki:)2012. máj. 23. 14:20
1/2 anonim válasza:
Hat ez legitarsasag es celallomas fuggo.
Elofordul, hogy utolso pillanatban vasarolt jegy ketszer annyiba fog kerulni, de olyan is, hogy ha nincs tele a gep, akkor a celjuk, hogy minel tobb utas legyen rajta es "fillerekert" utanad dobjak a jegyeket.
Termeszetesen a repuloteren is lehet jegyet venni, es lehet varakozni :)
2/2 Amenothep válasza:
Szerintem nagyon kockázatos. Általában az utolsó jegyeket vagy rettenet drágán adják el, pont azért mert ha valakinek életbevágó utazni az úgyis megveszi, vagy rettenet olcsón mert kevés jegyet adtak el és megtöltenék a gépet. Ez gondolom attól függ hogy mennyi üres hely maradt. ha 2 darab akkor azt biztos vagyonért fogják árulni. Szerintem legalábbis. Meg ugye ott a becsekkolás. Ha jól tudom akkor internetes csekkolásra csak internetes jeggyel van lehetőség, az irodai jeggyel jó eséllyel csak a pultnál lehet, amiért mostanság egy egész vagyont elkérnek amit nem is értek, mert egy darab fecnit ad csak a csaj :) De ennek utána kell olvasni. Minden esetre az egész kockázatos, főleg akkor ha okvetlen el kell utaznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!