Splitből Dubrovnikba repülővel? Lehetséges lenne?
csak szerintem túlságosan szerpentines a 8-as főút Omis-Makarska-Gradac-Ploce útvonalo, vagy esetleg tévedek???
Több mint 1 hónapja írtam a spliti buszpályaudvarnak, hogy mennyibe kerül a buszjegy, de semmiféle választ nem kaptam... Te esetleg tudod?
Azért gondoltam repülőre, mert 1 napos túrát tervezek Dubrovnikba!
Nem tudom mennyi a buszjegy, mert én vagy 10 éve jártam ott, és Splittől nem mentünk egész Dubrovnikig. De még arra a jegyárra sem emlékszem, nem hiszem hogy vészes lett volna az ár. Sajna a busztársaság nevére sem emlékszem.
Az alapján csak lehet valami infót találni a neten!!
Csak van honlapja!
Bezzeg a jadrolinija kompjárat nevére emlékszem. :-) De azzal egy nap elmenne... :-) [link]
A Jadroliniját ismerem, azzal valóban elmenne egy nap. Úgy gondoltam, hogy hajnalba indulnánk Dubrovnikba és késő délután vissza Splitbe-ez a buszos variáció
A legjobb lenne a repcsi, az viszont gyors és gyorsan ott van, igaz akkor is kell buszozni 5-10km-t
Szerintem írj privit a 3-as válaszolónak, hátha ő nem olyan rég volt és emlékszik részletekre.
Közben ezt találtam neked: [link]
Ha jól látom 100ezer alatt nem lehet megúszni repcsivel. Vagy valamit rosszul nézek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!