Két nap Kolozsváron - mit érdemes megnézni? Olyanok segítségét kérném, akik jól ismerik a várost, hogy mit érdemes megnézni. A szokásos turistacélpontokat kiírtam, ezeken KÍVÜLIEK érdekelnének, bármi ami szép, érdekes, megdöbbentő.
OrangeWay járattal megyek Budapestről, ez milyen messze tesz le a városközponttól, tudja valaki? A látnivalóknál, programoknál bármi jöhet, mindenre nyitott vagyok, ami érdekes a városban. (2-3 napra megyek, egyedül és lány vagyok, szóval azért éjszakai kalandtúra ne legyen:))
Ezenkívül van valami jó tanács, hogy mire figyeljek (cikis helyzetek, veszélyek)?
hat egyszer vigyazz arra h el ne tevedj :)
Ajanlom a Botanikus kertet ami nagyon szep arra szamitsal 1 napot elvesz. Szabadsag szobor, Matyas kiraly szobra , templomok egyetemek, kozpont
jo szorakozast
ja bocs most lattam mikor irtad ki a kerdesedet
hogy sikerult az utazas???
remelem jol telt a kincses varos latogatasa de miert nem jottel Hargita megyebe ott tobb mindent lattal volna es frissebb a levego
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!