Aki volt már utószezonban (Ősszel) Görögországban, milyen volt az idő?
Figyelt kérdés
Mert itt már akkor általában hidegebb van, de azt hallottam, hogy ott még bőven strandidő van, csak gyakoribb az eső. Szeptember végén mennénk Sartira vagy Paraliára. Akinek van tapasztalata, megírná nekem? :-)
Köszönöm előre is!
2012. máj. 18. 11:32
1/4 anonim válasza:
Nővérem 2011. szemptember utolsó hetében járt Korfun (Görögország). Az idő nagyon jó volt, 1 nap volt vihar és felhőszakadás, de a többi nap viszont kellemesebb volt. A víz nem hűlt le, nem volt nagy tömeg és tudtak sokat strandolni. Viszont a reggelek hüvősek voltak.
Igaz, nem Sarti vagy Paralia kérdéseidre válaszoltam, de remélem az általam közölt információ hasznos volt.
2/4 anonim válasza:
Nem Sartin voltunk, hanem pár kilométerrel lejjebb, Kalamitsin, szeptember utolsó hetében. Meleg volt, nappal 25 fok, pont ideális.
3/4 anonim válasza:
Én eleve vagy május-júniusban, vagy szeptemberben mennék a kint élés alatt szerzett tapasztalatok alapján :) Szeptember ideális lehet, a hatalmas tömeg eltisztul, nincs 35-40 fok (hanem 25-30), a tenger is meleg még - szerintem minden szempontból jobb, mint augusztus. Szeptember eleje szerintem a legjobb, de a végével sincs gond (bár én még akkor is rövidnadrágban jártam, amikor a helyiek már a kabátért kapkodtak).
4/4 anonim válasza:
Mi szeptember utolsó hetében voltunk sartin. Nagyon jó idő volt csak a szél fújt. Ami csak akkor volt rossz ha kijöttünk a vízből. Amúgy egyszer sem esett és csak rövid nadrág volt rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!