Milyen várost ajánlanátok Németországban úti célpontnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnénk ősszel elmenni Németországba. A cél az lenne, hogy tudjunk kicsit kirándulni, mindenképp a vidék érdekelne, német kis falvak, kisvárosok, viszonylag közel, tehát Németo. dél-keleti RÉSZÉRE gondoltunk.
Én még nem voltam, csak egyetlen egyszer a Fekete erdőben egy napot, ezért kicsit tanácstalan vagyok, hova érdemes ellátogatni.
Ha valakinek van tapasztalata, tippje, szívesen várom az ötleteket!
Köszönöm előre is!
2012. máj. 15. 17:44
2/4 anonim válasza:
Regensburg és környéke igen szép, és nincs is túl messze.
3/4 anonim válasza:
Egész délen a Bodeni-tó az gyönyörű. Körötte a szép települések és a hegyek.De az odáig vezető úton is gyakorlatilag csupa gyönyörű és kirándulásra alkalmas hely van...Nagyjából tök mindegy mit mondok, mert annyi van. Északabbra is, tehát úgy az ország középső részéig mind szép, főleg a faszerkezetes házú falvak... Ettől északabbra már inkább a városnézés javasolt, vagy ipari látnivalók felkeresése.
4/4 anonim válasza:
Bodensee-nél, a három ország találkozásánál tudom ajánlani Lindau-t, Friedrichshafen-t. Ezek mondjuk tele vannak turistával, de ahol én lakok (Wangen im Allgäu) tipikus német kisváros, nagyon jó hangulattal. :) Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!