Mennyi idő kb kocsival Bp-ről Németország?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 16:37
1/6 anonim válasza:
5 vagy 15. Attól függ hová akarsz menni.
2/6 anonim válasza:
Németország több mit 1000 km hosszú...melyik részer akarsz menni?
3/6 anonim válasza:
Passau, ami legközelebb van jó húzós tempóban 4-5 óra alatt elérhető.
4/6 anonim válasza:
ahogy írták, németország olyan nagy, hogy passau van a legközelebb, és én Frankfurtban lakom még passautól 5 óra. de függ az idötöl is és a rengeteg dugótol.
5/6 anonim válasza:
Mi Passauba egész éjszakán át utaztunk. Bár nem Bp-et elhagyni is elég sok idő volt, vagy 3óra szerintem
6/6 anonim válasza:
Én Münchenben lakom, és 5 és fél 10 óra alatt ott vagyok, attól függően, hogy mennyire megyek takarákos üzemben. 100as tempóval 800kmt 180-asban már csak 500kmt tudok elmeni egy tankkal. De ha gyorsan vezetsz, akkor Passauban ott vagy 4,5 óra alatt, Münchenben pedig 5,5 óra alatt. Néha Braunau a.I.-n keresztül megyek, az már a határ, és azt is el lehet érni 4 óra alatt. (Én Székesfehérvárról szoktam indulni, Mosonmagyaróvárról nyilván lényegesen kevesebb, Pécsről lényegesen több.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!