Albániával kapcsolatban vélemények tapasztalatok?
Ha nem ijedtek meg egy kis rendezetlenségtől, akkor piszkosul fogjátok élvezni. Saranda egyébként kilóg az ország városainak soraiból abban a tekintetben, hogy odafigyelnek rá és viszonylagos rend van.
Maga az ország azért jó, mert kicsit megállt benne az idő. Kezdi utolérni a globalizáció, de még lépten-nyomon tetten érhetők a hagyományok. Egy kicsit más világ, egy kicsit időutazás - én piszkosul élveztem!
Meg kell azonban jegyeznem, hogy az országban minden, ami szép, az természetes eredetű - amihez az ember hozzányúlt, az jellemzően, néhány üdítő kivételtől persze eltekintve, csúnya.
Szerintem baromi jó hely összességében :)
meg fogsz lepődni hogy ott mennyivel másak az emberek! ugyan ugy meg vannak a problémái mint itthon az embereknek,csak ők nem alkoholba meg drogba,esetleg öngyilkosságba keserednek el végleg,hanem nézik a dolgok napos oldalát. és énekelnek táncolnak,nevetgélnek! az utcán sem látni már a szemnek kellemetlenül alulöltözött tinilányokat, pedig gyönyörüek ott a lányok&nők és normálisan fel vannak öltözve! mivel az albánok nem nagyon szoktak alkoholt fogyasztani,(ha mégis akkor nagyon keveset,) ezért ott a kávézás a menő,és olyan hangulatos kávézók vannak,hogy ott tudnál ülni egész nap! gyönyörü hegyeik vannak!!! és isteni a kaja! komolyan!! ha nem szereted anyira a különleges,keleti kajákat,akkor eszel egy hamburgert,és ámulni fogsz milyen ISTENI! meg a pékségek...... csak abbol indulj ki hogy itt is mennyi albán pékség van és milyen jók! na ott 1000szer jobbak! télleg csak ajánlani tudom a helyet,nekem kellemes csalódás volt:)
ja meg még az is,hogy ott nem ciki sem a hazaszeretet sem a néptánc még a fiatalok körében sem,és ez is tök hangulatossá teszi a helyet,hogy annyira gondmentesnek és boldognak tünnek,hogy még az utcán is képesek dalra fakadni,vagy táncolni egyet,ha ugy tartja kedvük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!