Ryanair repülőgépre KÉZIPOGGYÁSZban felvihetek kontaktlencse-folyadékot?
Ha igen, kell valahonnan igazolást beszerezni, hogy ez "gyógyszernek" minősül? És ha igen, mennyit?
Muszáj vinnem, mert az általam használt típus külföldön nem kapható, és félek, hogy más készítmény allergiás reakciót vált ki. Nem szeretném ezzel elrontani a nyaralásomat.
Vegyél a gyógyszertárban/optikában repülésre alkalmas kis csomagot. Azt biztos fel lehet vinni.
Különben pedig ugyanolyan szabályok vonatkoznak rá, mint más folyadékra vagyis max. 100ml flakonban és átlátszó zacskóban.
Köszi a válaszokat!
Az első hozzászólónak: nyilván az optikában találkoztak már ezzel a kérdéssel, nem is értem mit paráztam tőle, de köszi a tanácsot!
Második hozzászólónak: szerintem az ismerősödnek olyan lencséje lehet, amit naponta cserél. Bár nem tudom, csak tipp. De köszönöm azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!