Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha lejárt az útlevelem de...

Ha lejárt az útlevelem de holnap át kell mennem Szerbiába, elképzelhető hogy a határőrök nem veszik észre? Vagy át tudok valahogy jutni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 15:29
 1/9 anonim válasza:
Én is gyakran megyek át Szerbiába, és volt,hogy nem vettem észre,hogy lejárt.Észreveszik azok nyugi.Az a dolguk.
2009. jún. 24. 15:38
 2/9 anonim ***** válasza:
A legjobb az lenne, ha felhívnád az átkelöet és megkérdeznéd hogy személyivel mehetsz-e. De ha nem akkor tuti észre veszik, a rosszabb az ha beengednek, de ki nem.
2009. jún. 24. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Elkepzelheto hogy nem veszik eszre, mert mondjuk meg sem nezik az utleveledet.

Proba szerencse.

De egy lejart utlevel olyan mintha utlevel nelkul mennel, ugyanaz.

Szerbiaba nem jo az ujfajta szemelyi igazolvany?

2009. jún. 24. 15:41
 4/9 anonim válasza:
Valószínű, hogy észre veszik. NE kockáztass! Inkább hosszabbítsd meg.
2009. jún. 24. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se kockáztass. És mi van ha beengednek, de vissza már nem és ottragadsz jó pár hétre vagy akár 1-2 hónapra is, amíg a követségen keresztül nagy macerával kapsz egy új útlevelet?
2009. jún. 24. 18:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerbiába nem tudsz személyivel menni, nem olyan rég voltam, és tuti, hogy észreveszik, nekünk még pecsételtek is bele, pedig ez manapság (az EU miatt) elég ritka már.
2009. jún. 24. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Mivel az útlevelet szkennelik, így nem a határőr szúrja ki, hanem a számítógép. Az "ebből a szempontból tévedhetetlen".
2009. jún. 26. 18:11
 8/9 anonim válasza:
Az hülyeség h beengednek ki nem. esetleg pont fordítva, haza mindenképp útlevél nélkül is átengednek, ha kint vagy hónapokig és lejár az útleveled akkor is hazajöhetsz.Olyan nincs h nem engednek haza.
2009. jún. 26. 18:56
 9/9 anonim válasza:

Utolsó.De van! Egyik rokonom is így járt.Kimentek Romániába és nem vették észre,hogy lejárt közbe az útlevelük.

Több mint 2 hónapig tartott mire haza tudtak jönni.

2009. jún. 27. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!