Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriában milyen divatmagazi...

Ausztriában milyen divatmagazinokat lehet kapni, amit Magyarországon nem?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem megfelelő a téma, de nem tudtam hová rakni. Jövőhéten megyek ki, a lányom divatmániás (20 éves, szóval ne tinimagazinokban gondolkodjatok), szeretnék neki hozni párat. Azt hiszem a Vogue kapható ott, van valami más is? (amik itthon is vannak, nem érdekelnek)
2012. máj. 4. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen értem mire gondolsz. Német/osztrák divatmagazinok érdekelnek? vagy pedig bármilyen külföldi, ami itthon nem kapható? Mert pl. a Vogue-ot is meg tudod itthon venni (több országbelit is), ahogy a nagyobb divatmagazinok angol, német, francia változatait is. Szerintem a külföldi (igényesebb) magazinokból nincs sokkal nagyobb választék kint, mint az itthoni nagyobb inmediokban.
2012. máj. 4. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Azzal a különbséggel, hogy itt 3 ezer forint, de pl. Franciaországban 5 euróért vettem.

Igen, osztrák divatlapokra gondolok.

2012. máj. 4. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Így már értem. Akkor itt tudsz nézelődni, hogy mik vannak:

[link]

Bár ahogy így végignézem, amelyikeket ebből érdemes megvenni, azokat mind láttam már itthon is.

2012. máj. 4. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ment a zöld.
2012. máj. 4. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!