Tenerifére szeretnénk utazni decemberben! Hol tudunk olcsón repjegyet venni? Akár átszállással? Milyen árban vannak ott szállások?
azt mondták, kb. 6E ft-ért fejenként el lehet menni Madridig vagy Barcelonáig, onnan meg még ennyiért Tenerfiére. Nekem mondjuk az lenne a jó, ha olyan 150 körül kijönne kettőnknek oda-vissza. Vagy olcsóbb vonattal mondjuk Madridig, onnan repülővel Tenerifére? Hogy lehet olcsón odajutni?
Szállást milyen árban találhatunk? Kb. 1hétre, két főnek, és nászút, ha ez befolyásoló tényező
Nem szeretnélek elkeseríteni, de nagyon olcsón nem fogod tudni megoldani az utazást. Ha lehetne, én minden hónapban kint töltenék egy hetet. A wizzair valóban repül a két spanyol nagyvárosba, de ilyen olcsón még sosem láttam jegyet. És onnan is ki kell fizetni a további utat. Egyébként szánjál rá időt (jó sokat) és nézzél szét a fapados járatok honlapján. Van olyan járat, ami Bécsből indul és nem kell átszállni. De Bergamoból és ha jól emlékszem Brüsszelből és talán Eindhovenből is van csatlakozás. A vonat sem hiszem, hogy sokkal olcsóbban jönne ki, viszont utálni fogod az egészet mire kiérsz.
A szállás miatt ne aggódj, az van bőven minden minőségben és minden árkategóriában. A booking-on nézzél szét.
Még egy gondolat az átszálláshoz: ha így akarsz utazni, előfordulhat, hogy akár mind a két irányban kell aludnod a tranzit városban és ne centizd ki a csatlakozást, bőven hagyjál rá néhány órát.
az a baj, hogy még sosem vettem repjegyet meg nem is repültem, így nem tudom, hogy kell keresni :S
amúgy az olcsót azt ilyen 2-250.000Ft-ra értettem. Ez olcsó azokhoz képest, amilyen árakat utazási irodáknál láttam (1millió2 meg ilyenek..)
Én dolgoztam ott és Gran Canarián is, párszor megtettem ezt az útvonalat. 50eFt-nál sose volt több a jegy (oda-vissza), csak jóval előtte kell foglalni. 150-ből bőven megjárjátok ketten.
Azért ha nem vagy jártas, az utazási iroda is megfontolandó, szoktak olcsóbb utakat kínálni (200 alatt/fő). Ott legalább nincs annyi rizikó mint az átszállásnál, van transzfer, nem kell taxit fizetni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!