Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tudnátok segíteni nekem?

Tudnátok segíteni nekem?

Figyelt kérdés
Szeretnék kimenni Angliába, de nem ismerek senkit kint, főleg munka és szállás szempontjából érdekelne, hogy aki kint él, tudnék e nála élni, míg keresnék annyi pénzt hogy kifizessem. Illetve olyan embereket is keresek akik ugyanúgy kimennének, de egyedül vannak. Bármi érdekel, S.O.S. 21/F

2012. ápr. 29. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Angliában élek,de nem Londonban.Végül is hol élnél,mit dolgoznál? Nyelvet tudod? Én 3 szobás lakást bérelek kint,de ha adnék is ki neked szobát,mégis meddig?Tudod ingyen senki nem kap szállást,é ha terveid közt van Anglia,akkor előtte nem árt tőkét gyűjteni.De mond a terveidet,hogy is van?
2012. ápr. 30. 00:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Meg kaptam a válaszodat.

Kezdem azzal,hogy az érettségid itt kint Angliában semmit nem ér.Senkit nem érdekel,hogy neked történelemből,vagy magyarból van érettségid.Szóval ez nem sok.

Ami fontos

-nyelvtudás

-szakma és gyakorlat

Írtad,hogy nincs semmi szakmád.Gyakorlatod van valamiben??

Csak általánosságban kérdezem.Tudsz forrasztani? Tudsz pincérkedni? Végül is mihez értesz?

Írtad,hogy alapszintű angol tudásod van.Az itt kint édeskevés.Már a takarításhoz is elvárnak angol tudást.Tudom,mert én is alap angollal jöttem ki,és bizony majdnem 1 évig sehol nem kaptam állást.De annyival voltam jobb helyzetben,hogy nekem volt hová mennem,és volt aki eltartott.

Végül:

Kérdezted mennyi tőkére lenne szükséged.

Hát,hogy legalább 3 hónapig el legyél úgy,hogy nincs munkád,és nagyon spórolsz akkor 1500-2000 fontra szükséged lesz.(számolj úgy,hogy heti 70 font a szoba bérlés,+ 10 font SIM telefonkártya,mert erre nagyon szükséged lesz ha munkát keresel,és heti 50 font kaja,pipere és egyéb dolgokra.Ha így számolsz akkor azt jelenti ,hogy mindenestül heti 130 fontra lenne szükséged.Az 1 hónapban 520 font lenne.3 hónapra 1560 font lenne.)

Nézd,nem akarlak elkeseríteni. De se pénz,se gyakorlat,se szakma,és főleg semmi nyelvtudással te nem fogsz munkát találni itt kint.

Ha tudnék is valami munkát szerezni neked,ahhoz nyelvtudásra lenne szükséged.(nem beszélhetek helyetted a munkahelyen,)

Sajnálom,de előbb inkább tanulj valamit,és tanuld a nyelvet.Utána már sokkal több esélyed lesz kint neked is.

2012. ápr. 30. 11:37
 3/4 ibolyaa válasza:
Bocsi ,hogy beleszólok,de nekem is olyan terveim lennének ,hogy kimennék Angliába viszont nem egyedül hanem az egész családdal.Én 38 vagyok jól beszélek angolul viszont a férjem nem beszél( de nagyon sokmindenhez ért pl.karosszérialakatos,hegeszt,mezőgazdasági gépeket javít- vezet,kertészkedik ) a gyerekeim pedig alapfokon ,egyébként ők 12,és 16 lányok .Én úgy gondoltam .hogy tapasztalatszerzés miatt mennénk ki 1-2 évre és nem Londonba ,hanem vmi kisebb városba .Egyébként tanítok ,de sokmindent elvállalnék.Én nyáron szeretnék kimenni munkát keresni,és utána vinném a családot ,kezdő tőkénk lenne de úgy nem szeretném kivinni a családot,hogy nincs munka .Szerinted mennyi esély van arra ,hogy ez sikerülhet?Várom a válaszod.
2012. ápr. 30. 16:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Nos, úgy döntöttem hogy most érettségi után elmegyek valami okjs képzésre. Mire érdemes elmenni? Úgy értem mit érdemes tanulni amivel esetleg lehet ott érvényesülni? Szakács? Vagy mi? Köszi a választ előre is.
2012. máj. 1. 13:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!