Kezdőoldal » Utazás » Európa » MI ajánlanátok? , , all...

MI ajánlanátok? , , all inclusive, , ez mit is takar pontosan?

Figyelt kérdés

Párommal választhatunk egy nyaralást, egy hétre, bárhol, akár külföld, akár Magyarországon. ( a párom apja ezt adja érettségi ajándéknak a fiának, hogy elmehet nyaralni a szerelmével :) azaz velem) .

Mit ajánlanátok? Hol milyenek az árak?

2009. jún. 22. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Az all inclusive azt jeletni, hogy az adott szállodában korlátlan étel és ital fogyasztásotok van. Karszalagot kaptok.

Én az arab országokat részesítem előnyben.

Európában inkább Spanyolországot-Costa Bravat és Görögországot ajánlanám!

2009. jún. 22. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Az italfogyasztásra csak ritkán vonatkozik
2009. jún. 22. 23:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Hivatalosan kell vonatkozzon az italokra is.

Az alkoholmentesekre!

2009. jún. 22. 23:51
 4/7 anonim ***** válasza:

:DDD

[link]

2009. jún. 22. 23:57
 5/7 anonim ***** válasza:
En spanyolba vagy olaszba mennek!!!
2009. jún. 23. 03:50
 6/7 anonim válasza:
Teljes ellatas!En Torokorszagban voltam all inclusiv-vel es egy osszeget kifizettel es a hotelben az uditot csak kered adjak,ugyain igy a kaja.Ha a minibar kifogy es ujat rendelsz azert kell fizetni es (mar velem volt oan)a narancs dzsuz-t!
2009. jún. 23. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Az all inclusive ellátás olyan helyen jó, ahol egész héten a hotelben fetrengsz :) Mert amúgy nem igazán éri meg. Ha olyan helyre mész, ahol kirándulni lehet, akkor a félpanzió a nyerő választás!

A Kanári-szigeteket, azon belül Tenerifét válasszátok. Értékes egy hetetek lesz! Igaz nem tudom, hogy "mi a limit" :)

2009. jún. 26. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!