Miből készülnek a következőbolgár gasztronómiaispecialitások:sopszka saláta, tarator, gyuvecs muszaka kebapcse, küfte?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 21:35
1/3 anonim válasza:
Nehéz lenne használni a google-t ugye?
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Tarator: bolgár uborkaleves. reszelt uborka, joghurt, fűszerek
Shopska saláta: uborka, paradicsom, feta sajt kockák, olajbogyó, és a tetjére reszelve ugyanazt a feta sajtot
Kebabche: általában marha és bárányhúsból készült kis húshengerekre formázott, elég fűszeres,(személy szerint a bolgár fűszerkeveréket a chubricát ajánlom)
A többit nem tudom elkészíteni csak megenni.
Látogass el a bolgár Carevec nevű étterembe.
egy bolgár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!