Járt már valaki Budimpeštán? Milyen város? Szép?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 19:49
1/11 anonim válasza:
Igen,jártam már Budapesten.Egész szép részei is vannak.Viszont szlovéniába is sokat járok:)
4/11 anonim válasza:
Szlovéniában írják így Budapestet.:)
5/11 anonim válasza:
Igen jártam már Budimpestán, vannak szép és kevésbé szebb helyei is. Amit ajánlok megnézésére, az a Dunapart, Parlament, Margitsziget, sétálj fel a Gellért hegyre és a budai várba.
6/11 anonim válasza:
Horvátul is így van, azért kérdeztem :)
7/11 anonim válasza:
Sejtettem, hogy horvátul kérdezed. Zágrábbal nem cserélnék, mert Zágráb szebb és tisztább, mint Budimpesta.
8/11 anonim válasza:
Nem is tudtam,hogy horvbátul is így írják,pedig már voltam ott is.:)
na már legalább ezt is tudom:)
9/11 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti, az osszes del-szlav orszagban igy mondjak.
2012. ápr. 19. 11:41
10/11 anonim válasza:
Igen, nem csak szlovénül és horvátul mondják így, hanem az összes szláv nyelven. pl szerb. Bár én vajdasági vagyok de egy magyart sem hallottam volna aki itt él, ilyen néven mondani Budapestet:D
Kérdező: Igen, jártam már jópárszor, szerintem szép. Egyéb kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!