Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerinted is Európa a legnagys...

Szerinted is Európa a legnagyszerűbb hely a világon?

Figyelt kérdés
Szerintem egyértelmű. Amerikában semmi sem régebbi 500 évesnél. Afrika csak a természet miatt szép, de a városok... Ausztrália nagy része sivatag. Ázsiában sincsenek már sok helyen meg azok a régi szép épületek. Sokan odavannak ezért a Japán nevű országért. A németországi Drezda, vagy a franciaországi Lyon, vagy akár maga Budapest sokkal hangulatosabb, szebb, mint a japán, kínai, koreai betondzsungel. És akkor ott van a rengeteg természeti örökség. Nem véletlenül hívják az öreg kontinensnek. Persze el kell utazni ahova csak lehet, de akkor is Európa a legszebb hely a földön. Ki mit gondol?

2012. ápr. 11. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek.
2012. ápr. 11. 19:02
 2/7 evans válasza:
Belgium- Bruges, Németország-münchen Franciaország-normandia Anglia-london liverpool Csehország-prága ukrajna-kijev oroszország-moszkva szentpétervár soroljam még ? persze hogy európa a legfainabb!! és csak párat soroltam fel!!!
2012. ápr. 11. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát azért Ukrajna...

Minden el van hanyagolva, és a hivatalnokok olyan korruptak, hogy a mieink ahhoz képest kiscserkészek.

Azért Ázsiát megnézném.

2012. ápr. 11. 19:19
 4/7 anonim válasza:
szerintem budapest nem valami hangulatos ... egyébként egyetértek ;)
2012. ápr. 11. 19:27
 5/7 A kérdező kommentje:
én is megnézném Ázsiát, azt is látni kell persze. Az is nagyon érdekes. De hol találsz ennyi színes és különböző kultúrát Európán kívül? Nekem az az álmom, hogy egyszer autóval körbeutazzam a kontinenst. :)
2012. ápr. 11. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell azt egyszerre körbeautózni, lehet apránként is. Én voltam már 3000 km-es balkáni (7 országot érintő) és 4000 km-es Alpok-körúton is (6 ország), de ez utóbbi jobban tetszett. Imádom a hegyeket, főleg 2000 méter fölött. Eddig úgy 20 országban voltam Európában. Ha elfogytak, jöhet a többi kontinens, ha azok is, irány a többi bolygó. :)
2012. ápr. 13. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Én Lhászára , Észak - Koreára , Ulánbátorra , Kamcsatkára , kíváncsi lennék a távol keleten amúgy Amerikában megnézném a híresebb egyetemeket más nem érdekel , aztán Tenochtitlanból ami maradt , Yucatan , Inka hagyatékok meg Tűzföld aztán Afrikában tényleg nem érdekel sok dolog az tény , max itt északon 1-2 placc , Ausztáliában hát nemtudom inkább Új - Zéland ha nézitek a Hobbit rendezői videókat akkor láthatjátok hogy gyönyörű. De Európa a legjobb az tény.
2012. ápr. 17. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!