Lesz valami ha nincs nalam a szemelyi igazolvany?
Figyelt kérdés
Ezeken az orszagokon megyek at es szemelyimet itthon kell hagyam mert itthon kell hivatalos dolgokra es csak az utlevel lesz nalam ezeken az orszagokon megyunk majd at:
ki indulasi pont Erdely (Romania)- Magyarorszag- Szerbia- Horvatorszag es visszafele ez az utvonal, nem fognak belem kotni h nincs nalam a szemelyi csak az utlevel?
2009. jún. 17. 10:35
2/6 anonim válasza:
Szerintem meg mindenkléppen kell, mindenhova. Ha megállítanak, nem az útleveledet fogják kérni bent az országban, ez logikus. Ha feltétlen szükség van rá otthon, akkor kérj ideigleneset.
3/6 anonim válasza:
Én első
Teljesen felesleges a személyi, ha nálad van az útlevél. Akár Magyarországon, akár külföldön tökéletesen megfelel az azonosításra.
4/6 anonim válasza:
eu tagállamokba nem szükséges mert azonosítani tudnak már az útleveled alapján
5/6 anonim válasza:
A második hülyeséget beszél... Nem kell a személyi, sőt. Elméletileg ki sem viheted az országból, ill. az Unióból. Pl. Szerbiába nem léphetsz be csak útlevéllel, de az a személyigazolványod nem is lehet nálad.
6/6 anonim válasza:
Utleveledet vidd magaddal, semmi gond nem lesz.
Ne viccelj mar! En van hogy Magyarorszagon is az utlevellel nyitottam bankszamlat, mert a szemelyim eppen lejart, es vartam az ujat.
Utlevel mindenhol jo ne aggodjal emiatt, viszont az kell. Vagy a szemelyi, vagy az utlevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!