Milyen lehet Párizs?
Figyelt kérdés
Már vagy két éve szeretnék eljutni Párizsba és úgy néz ki, most összejönne.Légyszi tippeket az árakhoz,látnivalókhoz, szálláshelyekhez és shoppingközpontokhoz.2012. ápr. 3. 10:38
1/2 anonim válasza:
Az árak nem térnek el jelentősen az itteniektől, a kaja drágább meg persze a minőséget meg kell fizetni ha mondjuk ruhát vagy kézműves, helyi cuccokat veszel.
Látnivalóknak ajánlom: Eiffel-torony, Louvre, Diadalív, Moulin Rouge, ezek a klasszikusok amiket nem lehet kihagyni.
Az Ibis Hotelek jók Párizsban is, bár az arab negyed környéke nem a legkellemesebb környék, de a szálló nagyon szép, a kaja jó és közel van mindenhez.
Shoppingolni léptem-nyomon lehet, az utcákon rengeteg üzlet van, + a Festők Terén nagyon jó cuccokat lehet venni!
Remélem segítettem.
2/2 anonim válasza:
montmarte a kedvenc környékem, rengeteget voltam ott, szajna part, luxemburg kert, hotel de ville, de az egész belváros isteni! Azt tanácsolom, hogy ne szervezzetek szigorú napirendet, hagyjatok időt a barangolásra, az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!