Tudnátok tippeket adni Londoni álláskereséshez?
Nehéz ügy!!!
Óriási szerencse vagy orkán erejű hátszél nem árt!
Menj és regisztrálj valami Agency-be.
Éhen nem halsz majd, de meggazdagodni nem fogsz.
Én velük dolgoztam.Pozitív tapasztalatom van velük szemben.
First Call, 801 High Road, N17 0DH, Tottenham.
Vagy itt egy másik.
Ezek igazi férgek és jó szar munkát adnak,de legalább adnak.
Ha éhezel megfelel.(van magyar alkalmazottjuk)
Imperial, 124 Great Portland Street W1W 6PP
Kéz és lábtörést.
Egészségbiztosításod legyen!!!
Üdv.
Köszi a választ. A firstcall interneten keresztül is értesít és csak akkor kell bemennem, ha tudnak munkát adni? És Miért azt a külvárosi irodát ajánlottad? Van nekik a belvárosban is, azt könyebb megtalálni nekem.
Halottam hogy körzeteknént vannak ilyen állami munkaügyi központok. Azoknál érdemes próbálkozni?
Telefonálnak előző nap.
Belvárosban nincs nekik irodájuk.
Azért ezt ajánlottam mert őket ismerem.
Vannak állami munkaügyi központok, JobCenter-nek hívják őket, ha nagyon jól megy az angol érdemes benézni, vannak álláslehetőségeik, és ingyen lehet telefonálni tőlük munka ügyben.
Üdv.
Az esélyekről ne kérdezz, változó, hallottam már sikertörténeteket, de rémtörténeteket is.
Reménykedj, nagyon telített a munkaerő piac!!!
Több irodájuk van azt tudom, kapcsolatban vannak, de a munkalehetőség mindegyiknél teljesen változó, mivel körzetekre van osztva London közöttük.
Én a Tottenham-it ismerem,ott anno volt munka, és halottam arról amelyik a Park Royal-ban van,náluk is volt munka, a többiről nem tudok nyilatkozni.
Üdv.
"érettségim van csak"
Nehéz ügy lesz, a képzetlen emberek itt is sokan vannak, a körükben a legmagasabb a munkanélküliség. Az alja melók esetében többszörös a túljelentkezés, majdhogynem nehezebb elhelyezkedni ilyen munkakörben, mint szakmunkákban. Az agency-s melók pedig legtöbbször ideiglenes melók, jó ha hetente 2-3 napot tudsz dolgozni. Sok agency pedig már nem is fogad új jelentkezőket, vagy ha igen, akkor komoly feltételek mellett. (pl. legalább 6 havi angliai munkatapasztalat.)
Én a mai napig tartom azt a véleményemet, hogy csak szakmával, jó nyelvtudással éri meg kijönni, mert a mosogatás, takarítás, konyhai kisegítés nem egy nagy karrier és csak vegetálsz belőle. Szakma, szaktudás nélkül otthon és idekinn sem fogsz jól megélni. Sőt!
Gyorsétterem.
Nem sok esélyét látom annak hogy oda felvennének!
Közhiedelmektől eltérően - miszerint, ott mindig van felvétel, ez sajna ebben a formában nem igaz.
Telített ott is piac.
Hacsak nincs egy ismerősöd aki bevisz.
Üdv.
Próbáld meg szétszórni a CV-det ahol csak tudod, bár a vendéglátásban is sok helyre kell a tapasztalat, nagyon ritka egyébként hogy le is kérdezik, én még ilyennel nem találkoztam, kis éttermek, kv-zók tuti nem kérdeznek utána, de még szállodák sem az előző magyar helyeknek.
Én így találtam 2 nap alatt melót, 2 hely is felvett volna, de csak az egyik volt full time.
Egyébként itt olyanokat is simán felvesznek akiket otthon normális helyeken 20 perc után páros lábbal rúgnának ki. Egy rendelés felvételhez meg nem kell diploma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!