Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ennyire rossz a közbiztonság...

Czkrisz kérdése:

Ennyire rossz a közbiztonság Moszkvában?

Figyelt kérdés
én nagyon szerettem volna oda kimenni apámmal mint városnéző turista de azt mondta hogy 18 alatti (16 vagyok) gyerekkel nem megy mert ott nem érzi biztonságban magát. hallottam már hogy lopnak meg vannak taplók, de melyik nagy városban nem?? Szerintetek alaptalan apám félelme vagy ti sem mennétek ki egy gyerekkel? (ez már nem olyan fontos de én ott is szeretnék majd élni ha lehetséges. Szerintetek ez egy nagyon rossz ötlet?)
2012. márc. 29. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
8%

"Ennyire rossz a közbiztonság Moszkvában?"

Ennyire!!

2012. márc. 29. 16:56
 2/6 A kérdező kommentje:
kicsit részletesebben is lehetne...
2012. márc. 29. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Én voltam már párszor Moszkvában, soha semmi gond nem volt. Az utcákon rengeteg a rendőr, katona. Még éjszaka is nyugodt voltam amikor jöttünk haza buliból.
2012. márc. 29. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:

"Az utcákon rengeteg a rendőr, katona."

Akkor miért is vannak ott, ha ennyire jó a közbiztonság??

2012. márc. 30. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Moszkvában nem annyira rossz. Ukrajna rettenetes, de Oroszország nem. Mondjuk oroszul néhány szót kellene azért tudni, úgy sokkal jobb.
2012. márc. 30. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
A terrorizmus és az illegális bevándorlók miatt. Most már kisebb a terrorveszély, de az illegális bevándorlás még mindig nagy problémát jelent.
2012. márc. 30. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!