Németország tényleg unalmas a fiatalok számára?
Sok embertől hallottam már, hogy Németország szép ország, de túlságosan nyugodt. Tehát semmi pörgés, inkább az idősebb korosztály érzi jól magát ott. Meg a németek alapból hűvösebb természetűek, mint a magyarok.
London, Amszterdam, Madrid, Barcelona, Párizs -> ezek például tipikusan "bulivárosok", ahol a sok fiatal jól érzi magát, mert laza a környezet, sok a szórakozási lehetőség.
És Németországban ilyen város tényleg nincsen?
Hát szerintem minden országban találsz ilyen országot.
Pl németeknél az egyetem városok lüktetö fiatalos városok, iszonyat éjszakai élettel is. Frankfurt és Hamburg piros negyedeibe is kevesebb az öreg aki járna.
Amiben más németroszág, hogy neki csak néhány városa van mint berlin, hamburg ami nagyon nagy város.
Németországba sörkertek, sörfesztiválok amiket a fiatalok is látogatnak, majd a fiatalok is inkább Mallorcára utaznak nyáron bulizni, habár az ár miatt, mert lényegesen olcsobb.
Németek nem ridegek, de a magyarok sem. Szerintem egy átlagos magyar nemagyon vendég szeretö. németknél a svábok (Baden-Würtenberg tartomány), ami elég rideg, ott az emberek is zárkozottabbak, de most Hessenben élek pár éve itt ugyan olyanok mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!