Kezdőoldal » Utazás » Európa » Németország tényleg unalmas a...

Németország tényleg unalmas a fiatalok számára?

Figyelt kérdés

Sok embertől hallottam már, hogy Németország szép ország, de túlságosan nyugodt. Tehát semmi pörgés, inkább az idősebb korosztály érzi jól magát ott. Meg a németek alapból hűvösebb természetűek, mint a magyarok.

London, Amszterdam, Madrid, Barcelona, Párizs -> ezek például tipikusan "bulivárosok", ahol a sok fiatal jól érzi magát, mert laza a környezet, sok a szórakozási lehetőség.

És Németországban ilyen város tényleg nincsen?

2012. márc. 26. 13:00
 1/5 DannyZuko ***** válasza:
100%
fenét nyugodtabbak. ugyanúgy buliznak ők is. drezdától elkezdve mindenfele. ott sem ülnek a fiatalok a hátsójukon szombat este...
2012. márc. 26. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem minden országban találsz ilyen országot.

Pl németeknél az egyetem városok lüktetö fiatalos városok, iszonyat éjszakai élettel is. Frankfurt és Hamburg piros negyedeibe is kevesebb az öreg aki járna.

Amiben más németroszág, hogy neki csak néhány városa van mint berlin, hamburg ami nagyon nagy város.

Németországba sörkertek, sörfesztiválok amiket a fiatalok is látogatnak, majd a fiatalok is inkább Mallorcára utaznak nyáron bulizni, habár az ár miatt, mert lényegesen olcsobb.

Németek nem ridegek, de a magyarok sem. Szerintem egy átlagos magyar nemagyon vendég szeretö. németknél a svábok (Baden-Würtenberg tartomány), ami elég rideg, ott az emberek is zárkozottabbak, de most Hessenben élek pár éve itt ugyan olyanok mint otthon.

2012. márc. 26. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem unalmas. Sőt! Nekem tetszik. Nyilván, ha egy kisvárosban laksz, akkor ott nem sok minden történik, de ha nagyvárosban laksz, azért ott rengeteg program, esemény van.
2012. márc. 26. 13:39
 4/5 anonim válasza:
100%
En 15 vagyok 2 eve elek kint,de bätran mondhatom, hogy meg a kisebb värosokban is megtalälod a helyed es a buli hiänyätol nem kell felned :)
2012. márc. 27. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
En bajor vagyok, es teljesen egyetertek az elöttem szoloval!
2012. márc. 30. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!