Kezdőoldal » Utazás » Európa » Az alábbi gondjaimra valaki...

Az alábbi gondjaimra valaki tud választ adni?

Figyelt kérdés
Szóval április 2-án németbe utazom.Pestről-Drezdába este indulok 8kor.Sajnos dohányzom és nem tudom hogyan oldjam meg reggel 7-ig,állomásokon lehet cigizni pl pozsonyba? egyáltalán meddig áll a vonat?
2012. márc. 22. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd le a menetrendet a máv honlapjáról, ott látszik, hogy melyek azok a megállók ahol többet áll. Én is utaztam ezen a vonalon nemrég, Pozsonyban kb. negyed órát áll,Breclavban és Prágában kb. fél órát.
2012. márc. 22. 20:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

egyébként te is Drezdába mentél?

milyen volt az út?

meg a vonatok milyenek? :)

konnektor ilyesmi található benne?

2012. márc. 22. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is Drezdába mentem. Hát elég hosszú az út, meg az elején (magyar szakaszon) valószínűleg kényelmes lesz, mellettem akkor csak 1 ember ült a 6fős kabinban, de aztán a többi megállónál folyamatosan szálltak fel az emberek helyjegy nélkül, és végig tömötten mentünk, és hangosan beszélgettek mellettem, nem volt sok esélyem aludni :) ja igen, arra készülj fel, hogy ha leszállsz cigizni, valszeg beülnek a foglalt helyedre, de majd finoman küldd el őket melegebb éghajlatra :P

Úgyhogy az a javaslatom, hogy vigyél magaddal zenét (hogy elnyomd a melleted ülők vakerolását) és sok olvasnivalót, bár ez lehet hogy alap :)) én nagyrészt a tájat nézegettem, elég szép részeken ment a vonat.

Bár most jut eszembe, én nem az esti vonattal mentem, hanem a nappalival, így reménykedhetsz, hogy nyugodtabb lesz az út :) Ja és még annyi, hogy minden országhatáron való átlépés után újra ellenőrzik a kallerek a jegyedet, ez éjszaka elég idegesítő lehet :P

2012. márc. 22. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
a konnektorra sajnos nem emlékszem tisztán, mintha lett volna, nem esküdnék meg rá. A vonat egész kulturált, "európai" :D
2012. márc. 22. 22:18
 5/5 A kérdező kommentje:
késve de köszönöm :D
2012. márc. 23. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!