Az alábbi gondjaimra valaki tud választ adni?
Köszönöm :)
egyébként te is Drezdába mentél?
milyen volt az út?
meg a vonatok milyenek? :)
konnektor ilyesmi található benne?
Igen, én is Drezdába mentem. Hát elég hosszú az út, meg az elején (magyar szakaszon) valószínűleg kényelmes lesz, mellettem akkor csak 1 ember ült a 6fős kabinban, de aztán a többi megállónál folyamatosan szálltak fel az emberek helyjegy nélkül, és végig tömötten mentünk, és hangosan beszélgettek mellettem, nem volt sok esélyem aludni :) ja igen, arra készülj fel, hogy ha leszállsz cigizni, valszeg beülnek a foglalt helyedre, de majd finoman küldd el őket melegebb éghajlatra :P
Úgyhogy az a javaslatom, hogy vigyél magaddal zenét (hogy elnyomd a melleted ülők vakerolását) és sok olvasnivalót, bár ez lehet hogy alap :)) én nagyrészt a tájat nézegettem, elég szép részeken ment a vonat.
Bár most jut eszembe, én nem az esti vonattal mentem, hanem a nappalival, így reménykedhetsz, hogy nyugodtabb lesz az út :) Ja és még annyi, hogy minden országhatáron való átlépés után újra ellenőrzik a kallerek a jegyedet, ez éjszaka elég idegesítő lehet :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!