Kezdőoldal » Utazás » Európa » Montenegró, Budva környékére...

Montenegró, Budva környékére utazott már valaki? Milyen útvonalon és meddig tartott az út? Esetleg ismertek jó szálláshelyeket,6 fő részére, főzési lehetősséggel?

Figyelt kérdés
Köszi
2012. márc. 21. 15:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Bécsből fapadossal Dubrovnikba, majd onnan Busszal el lehet jutni, vagy esetleg közvetlen járattal Budvába.

Mi Herceg Noviban voltunk így.

2012. márc. 21. 17:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de mi mindenképpen kocsival utazunk.
2012. márc. 21. 17:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kocsival nagyon sok variáció nincs. Ha beírod egy útvonaltervezőbe az a legjobb útvonal mellett az utazás idejét is megadja.
2012. márc. 21. 18:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, Horvátországon keresztül vezet az út, csak kíváncsi lettem volna, hogy valaki próbált-e már más útvonalat, mondjuk Sarajevon keresztül.
2012. márc. 21. 20:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Javaslok fórumokat, ahol talán tudsz információkat szerezni: google-be üsd be: Montenegro Ki mit tud róla, valamint tanulmányozd át a www.montenegro-utazas.info weboldalt! Még nem voltam Montenegro-ba, oda készülök én is! Jó szálláshelyeket nem ismerek, állítólag lehet találni foglalás nélkül is. Ha foglalni szeretnétek, javaslom a www.booking.com, vagy pedig www.hellotourist.net

A Hellotouristnál ajánlatot kérhetsz, Budvára specializálódva sőt még megadhatod az ár paramétereit.

Ha összejön az út, én Belgrádig vonatoznék, onnan pedig repcsivel mennék vagy Podgoricáig, vagy pedig Tivatig.

De ha kocsival mennék, akkor kizárólag Bosznián át, mert nagyon kíváncsi vagyok Szarajevóra, és azt megnézném rögtön. Remélem, ha nem is sokat, de tudtam segíteni.

2012. márc. 22. 09:05
 6/11 A kérdező kommentje:
szuper, köszi a tippeket.
2012. márc. 22. 12:50
 7/11 anonim ***** válasza:

4x voltam Montenegróban (2x Susanj, 1x Sutomore, 1x Igalo). Ebből 3x Szerbia-Montenegró, 1x Szerbia-BoszniaHercegovina-Montenegró útvonalon. Nekünk 11-12 óráig tartott mindig az út. (de én vajdasági vagyok). 2x busszal, 1x vonattal, és 1x kombival mentünk. A 2 útvonal közül a Szerbia-Montenegró rizikósabb, a Moraca canyon miatt, de rövidebb, mint Bosznián keresztül.

Szállást nem tudok ajánlani, mi mindig hotelban voltunk félpanziós ellátással.

2012. ápr. 4. 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves Előző hozzászóló,

vonatos élményeidet megírnád...? Köszönöm szépen. Csak Beogradig utaztam eddig vonattal, lefele még nem. (nem is vágyom rá)

2012. ápr. 4. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Persze :)

Szerintem egyáltalán nem volt gázos a vonatos utazás, sőőőőt, nekem tetszett. 6 személyes ágyas kabinunk volt, bírtunk aludni is ugye, bár a vonat állandó rezgésétől annyira nem lehetett. A Moracán kicsit ijesztő volt átmenni vonattal, főleg, hogy annyi balesetről lehetett hallani, de túléltük. WC-t rendesen lehetett használni. Mi Szabadkáról 11 óra alatt értünk le Barba.

A kabinok (meg úgy az egész vonat) viszonylag tiszták voltak, nekem tetszett a kilátás is útközben.

Ha konkrét kérdésed van, akkor szívesen válaszolok rá. :)

Egyébként ez még kb 7-8 éve volt.

2012. ápr. 4. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszi :) Még annyit megírnál nekem, hogy Bar milyen? Tényleg piszkos? Oda készülök a nyáron...
2012. ápr. 5. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!