Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ohridi-tó: Járt már valaki...

Ohridi-tó: Járt már valaki ott? Milyen az éghajlat? Vannak kabócák, mint pl. Dalmáciában?

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 19:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Jártam. Érdekes volt, ahogy szállást szereztünk Ohridban. Lekanyarodtam a központ felé, megálltam, erre beszól egy biciklis az ablakon, hogy érdekel-e szállás, majd beadott egy katalógust. Mondom, oké, de mennyi, hol van? Aszonta, kövessem, úgyhogy ő tekert elöl, én mentem utána kocsival. Párszáz méter után megálltunk egy nagy emeletes ház mellett, ami valszeg ilyen apartmanszállásokkal van tele. Egy egyszobás szállás kis konyharésszel, fürdőszobával, klímával 40 euró volt, ha jól emléxem. Bár nem kellett használni a klímát, a tengerszint feletti magasság miatt (600-700 méter) már nem volt olyan meleg szeptemberben. A tó viszont érzésre olyan 24 fokos lehetett simán lehetett volna fürdeni benne. A központ közel volt, a belváros szép, ha nem csak egy éjszakára megyünk, lehetett volna hajókázni. Struga is a tó partján van, először ott akartunk szétnézni, de ahogy megálltam, jött a parkolóőr pénzt szedni, én meg egy féleurósnál többet nem voltam hajlandó adni neki, amúgy is csak fél-, max egy órát akartam maradni. Macedón dénárt csak másnap váltottam. Kabócákkal nem találkoztam, de az esti, sétálóutcai élet nagy volt.
2012. márc. 21. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!