Angliába mennyibe kerül egy lakás?
átlagban?
de pl. Londonban vagy környékén egy 50 négyzetméteres panel?
(igazából azért lennék rá kíváncsi, mert sokan akik mondjuk kimennek dolgozni, sok pénzük elmegy a szállásra, de ha valakinek lenne annyi kezdőtőkéje akkor már tényleg félre tudna tenni egy kis összeget)
"én sose szerettem valamiért fizetni ami nem az enyém és csak használom."
Ez szerintem magyar mentalitás. Ezért van eladósodva a fél Magyarország. Egyébként itt Angliában arra, hogy lakáshitelt vegyél fel, arra kell bizonyos fizetés és régóta fennálló munkaviszony. Én sem értem azt, hogy az emberek miért ragaszkodnak annyira a saját lakáshoz? Idekinn a bérlésnek átlátható, tiszta, rendezett feltételei vannak, így mind a bérlő, mind a főbérlő biztosított megfelelően. Mellesleg, ha bérled a lakást, és esetleg elveszted a munkád, akkor költözhetsz olcsóbb albérletbe, viszont ha hiteled van, akkor az fix összeg és nem mondhatod a banknak hogy mivel nincs munkád ezért kevesebbet fizetsz. A saját lakással munkaerő piaci szempontból rugalmatlan vagy. A bérelt lakással nem. Nálam pedig ez az elsődleges szempont. Oda költözöm, ahol állást kapok. Saját lakásra pedig öngondoskodással fogok szert tenni. Idekinn ez megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!