Dolgozott már valaki Ausztriában ( iroda takarítás )?
Nem tudom, szerintem egy sima fordításért, ha nem kell hogy hivatalos fordítóiroda fordítsa akkor sok. És mivel egy önéletrajz nem hivatalos papír, mint egy bizonyítvány szerintem egy némettanár boldogan lefordítja a feléért is.
A fizuból meg nem vonhatnak semmit sem, főleg közvetlenül nem. Neked a fizetést kézbe, vagy számlára meg kell kapnod.
10.000 egy önéletrajzért??? Én írtam egyet aztán kész, de nem nagyon foglalkoztak vele, ott helyben is ki kellett tölteni egy űrlapot jelentkezéskor, ezeket gyűjtögették a jelentkezőktől. :)
Amúgy nem tudtam anno hogyan kell német önéletrajzot írni, csak józan paraszti ésszel vázlatosan felsoroltam azokat az adatokat amit egy önéletrajzba szokás írni. Meg ugye tettem bele fényképet. De megfelelt. Egy gyárba jelentkeztem munkásnak.
De ahogy írták is, egy némettanár olcsóbban elkészíti neked. Aztán abban tuti nincs hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!