Csernobili túra?! (info lejjebb)
Csernobilba hol szerveznek utakat? (tudom ez nem olyan egyszerű mint egy Prágai utazás hogy megveszem a repülőjegyet azt mehetek is..(engedélyek kellenek..stb..))
És ha van rá lehetőség illetve valamilyen "szervezet" ami civil ember számára teszi elérhetővé ezt az utat?! (És olyan hozzászólásokat nem kérek köszönöm hogy: Hülye aki odamegy. 3 lábbal jössz haza(ami lehetetlen mert csak a magzat károsodásából erednek ezek az elváltozások.).. Aki tud valamit isezekről az utakról az legyen szíves írja meg! Köszönöm!
Kijevben vannak irodák ahol lehet jelentkezni. 40 Euro az ára körülbelül. Amúgy szinte egy (katasztrófa)túrista paradicsom lett. Egyáltalán nem veszélyes. Bár a reaktort és annak alkatrészet szerintem nem ajánlott szájba venni.
Jó utat!
Ezen a honlapon pl találtam erről infót, de google-ben ha rákeresel találsz többet is. Azt olvastam, hogy 18 fölött kell lenned, mert a személyigazolványt ellenőrzik, fiatalokat nem engednek be, de azt is hozzátették, hogy Kiev kb összes túrista irodája szervez 1-2 napos túrákat Csernobilba függetlenül attól, hogy csoportról van szó, vagy egyéni jelentkezőkről. Érdemes keresgélni neten, és érdeklődni bőszen e-mailen vagy telefonon.
200 méteres körzetben le van zárva az egész.
A törmelék darabokat nem lehet megfogni, nemhogy szájba venni.
És még mindig van sugárzás.
Egyébként hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!