Hol vehetek a legolcsóbban repülőjegyet Nagy Britannia?
Hol vehetnék nagyon olcsón repülőgépre jegyet?A fapados az oké.Mert magammal vinnék kaját és italt.De nagyon olcsót keresek.Lehetőleg ne törött repülőgépet adjatok, tehát azért normális is legyen, de olcsó is és fapados.Szerintem értetek.Hisz mindenkinek van tapasztalata és a keresés sok ideig tartana.
Köszönöm előre is a választ Miki.
(Csak az oda vissza út kell nem kell kaja szállás stb.)
kedves Miki,
A fapados nem mindig olcsobb mint a nagyobb tàrsasàgok jàratai! Példa: tesomék hamarosan jonnek ide ki, Genfbe, fapadossal valami 40 ezer lett volna fejenként, a Swissairnél pedig 50 eurobol ( 15 ezer ft !!!) megusztuk az oda visza jegyàrat, persz fejenként.( egy honappal ezelott foglaltuk le a jegyeket)
A jegyàr ràadàsul attol is fugg, mikor akarsz utazni, mennyivel koràbban veszed meg a jegyet, stb..
Nézd meg a pelikàn hu-t, ott az osszes létezo tàrsasàg ajànlatait kidobja egy egy utvonalra :)
Ezt a " torott gépet " viszont nem értem :D:D
Pl. a fapadosnal ugy es akkor csak nagyon olcso a jegy szerintem, ha idobe megveszed. Tehat ha most juniusban megveszed mondjuk oktoberre, vagy decemberre (nem is tudom hogy fent van-e mar).
Ha mondjuk holnap akarsz repulni, akkor nezzel korbe, azert gondolom ennyi idod van ra, nem?
Amugy en mindig az EasyJet-tel repulok.
Nem tudom hogy van-e olcsobb, de valoszinu nincs. Mivel minel gyorsabban lefoglalod, megveszed a jegyet annal olcsobb. Ezert olcsobb az oktoberi jegy, mint amit most neztel a nyarra.
Ha megvan az idopontod biztosra, akkor vedd meg minel elobb a jegyet, mert a fapadosnal naponta valtoznak az arak!
Lehet hogy ma valami 8ezer Ft, holnap pedig mar 15ezer lesz.
De csak akkor vedd meg a neten a jegyet amikor mar biztos vagy az idopontban, mert nem adjak vissza mar!
Es igen, elore meg kell venni a jegyet, sot csak az interneten bankkartyaval tudod kifizetni pl. az Easyjet jegyeit. Irodajuk nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!