Mit tegyek ha csak ennyi nyelvtudásom van, de szeretnék au pair lenni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__2731170-mivel-..
A 2. válaszoló azt írta, h látszik, h csak tanultam a nyelvet és ez igaz is, 3 éve tanulom csak. De nagyon szeretnék kijutni. Viszont sokan szeretnének. Így már esélytelen is?
Nem az írás számít.Hanem a beszéd.Hiába kérsz meg egy jó angolost hogy fogalmazza meg neked szépen a CV-det,ha kimész,jön a hideg zuhany,hogy egy szót sem értesz.Akkor mit csinálsz.Mert akár ott helyben is mondhatják,hogy "sajnáljuk,de nekünk olyan kell aki tud kommunikálni"
Ha mindenáron Angliában vagy külföldön akarsz dolgozni,akkor iratkozz be egy intenzív angol tanfolyamra.Halaszd el 1 évre az utazást,és feküdj rá a nyelvre.1 év után ha nem is tökéletesen,de fogni tudsz annyit kommunikálni ami már elég lesz az elinduláshoz.
Szerintem ezt nagyon gondold át, hogy tényleg szeretnéd ill. tudod e csinálni. Már ennyire az elején elvérzel, mi lesz ha kikerülsz?
Tudod mit jelent au pairnak lenni?
Miért ne szeretném csinálni? És hol véreztem el? Próbálom megoldani a gondjaim és ehhez hajlandó vagyok segítséget kérni. ÉS szeretnék tisztában lenni, h mégis mik az esélyeim.
Miért kedves utolsó, Te au-pair vagy? Mert ha igen, tőled is szívesen veszek mindenféle hozzászólást, ha az építő jellegű.
Igen voltam.
Nem fogok hazugségokba ringatni téged... Szar. Bár Minden a családtól függ (1.000.000 az egyhez, hogy egy éppelméjü családot fogsz ki). Akinek persze mázlia van az tök jó, találkoztam már ilyennel is 1X.
Itt van pl egy forum:
gabee0525 ajánl egy "kipróbált családot"
Így érdemes menni!
Amennyiben az első családod rossz nagyon nehéz cserélni, mert utána már senki nem akar, mert válogatsz... stb
Írj ki egy ilyen kérdést: Aupair-nak lenni Angliában. Tapasztalatok? ...
Ha nem készülsz fel a negatívumokra akkor besokalsz.
Mindenképp legyen a bőröndben "leszarom bogyó" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!