Kezdőoldal » Utazás » Európa » Járt már valaki Korfun Benitse...

Járt már valaki Korfun Benitsesben augusztus végén és ha igen megosztaná a tapasztalatait?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Én júliusban voltam ott pár éve.

Mit szeretnél tudni?

2012. márc. 4. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem Moraitikára menj inkább, ott van Benitses mellett pár km-re, de jobb a strandja és maga a város is szebb, több az étterem, üzlet stb.

Amikor Benitsesben voltunk, minden reggel átbuszoztunk a moraitikai strandra.

2012. márc. 4. 19:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Megírnátok a tapasztalataitokat?Mikre érdemes figyelni,fakultatív programokban lévő árkülömbségek,helyek amelyek különösen bejöttek stb.

Előre is köszönöm a válaszaitok.

2012. márc. 5. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindkét válaszoló én voltam. :)

Fakultatív programok: ha utazási irodával mész, akkor az odaérkezés másnapján (általában) az idegenvezető tart egy kis előadást, amin elmondja, hogy milyen programokon lehet részt venni és ezek mennyibe kerülnek, érdemes elmenni görög estre.

Mi ha Korfun vagyunk, akkor 1 napra bérelni szoktunk autót (egy kisebb 40 euró egy napra) és elmegyünk pár szép helyre, pl.Paleokastricára, itt lehet csónakot bérelni és elvisznek olyan barlangokba, amit a tenger vájt ki, vagy el lehet menni Sidariba megnézni a homokkő sziklákat, vagy gyönyörű hely még Glifada, ahol olyan nagy szemű a homok, hogy nem kavarja fel a víz...

El szoktunk menni csúszdaparkba is, ha gyerekkel mentek, ezt biztosan élvezné, de ti sem unatkoznátok :)

Egy napra érdemes bemenni Korfu városba is (busszal fél óra kb).

2012. márc. 5. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!