Kezdőoldal » Utazás » Európa » Esélyes külföldön a diákmunka...

Esélyes külföldön a diákmunka nyárra 17 évesen?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis pénzt gyüjteni, de nem tudom, hogy egy 17 éves gimnazista fiú mit tudna dolgozni nyáron külfödön.. Örülnék, ha valamilyen oldalt linkelnétek ezzel kapcsolatban, meg tapasztalatokra is kíváncsi lennék! Köszi előre is!
2012. márc. 4. 15:49
 1/3 A kérdező kommentje:
amúgy angolul valamenynire beszélek, németül meg szinte semmit nem tudok, najó egy nagyon kicsit..
2012. márc. 4. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Van esély külföldön is dolgozni nyári munkán,ha időben keresed,vagy van ismerősöd aki elintézi neked.Én is 17 éves vagyok,és Tavaly is meg idén is 2 hónapra Angliába megyek dolgozni nyáron.Nekem egy kint élő ismerősöm intézte el,de tavaly amikor kint voltam,láttam sok nyári melót hirdetni.(eladói állást főleg)
2012. márc. 4. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Megkaptam a privát üzenetedet.

Írtam,hogy nekem is ismerős szokta elintézni.Én csak július elején megyek ki,és augusztus végéig maradok.Nézhetek neked ha kit vagyok diákmelókat,de szerintem az már késő lesz ha nem vagy kint.Szoktam látni,hogy ki van írva keresnek eladót,vagy csomagolót,de oda akkor kell jelentkezni..De rajtam ne múljék.Ha kint leszek ,és látok,akkor megírom neked..

Vagy ha tudsz tippet hogy segítsek,és ha tudok akkor segítek.

üdv 17/L

2012. márc. 4. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!