Magyarként milyen élni Angliában?
Figyelt kérdés
jobb megélhetés szempontjából ott lakni és dolgozni ?2012. márc. 3. 19:10
1/2 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy magyar vagy lengyel vagy.Ha van munkád,és nem létminimumot keresel,akkor szépen elvagy.Itt kint is emelik az árakat,drága a benzin,és itt kint is vannak lökött ,bunkó emberek.Persze vannak rendesek is.A legtöbb külföldi (köztük mi magyarok is) csak dolgozunk,és alkalmazkodunk.Aki nem akar 1 éven belül meggazdagodni az el lesz egy darabig.Aki csodát vár.az nagyon hamar csalódni fog,és hazamegy.
2/2 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az első válaszolóval!
Ha nem a minimálbért keresed, akkor nagyon szépen meg lehet élni. Ha minimálbért keresel, akkor gyakorlatilag ugyanolyan rossz, mint otthon, vagy csak egy fokkal jobb. Én magam nem keresek rosszul, kellemesen megélek, jut nyaralásra, jut étteremben kajálásra, nem okoz gondot egy-egy focimeccs, vagy színház vagy egyebek. Változatosan tudok étkezni, amióta kinn vagyok, azóta gyakorlatilag organikus és fairtrade ételeket eszem, mert a fizetésemhez képest nem kerül annyira sokba, meg tudom magamnak engedni. Szépen fokozatosan lehet előre jutni és építgetni a jövőt.
Ha hirtelen gazdagodás ötletével érkezel, akkor hamar otthon találod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!