Hogyan jutok el ferihegy 1-es terminálra Vonattal?
Figyelt kérdés
Szegedről vonattal mennék 17 hónapos fiammal Ferihegyre! Az érdekelne, hogy mennyire egyszerű a vonat megállóból eljutni az 1-es terminálra babakocsival, mert nem szeretnék eltévedni :(2012. márc. 2. 22:22
1/10 anonim válasza:
valahogy elmész Kőbánya-Kispest vasútállomásig, onnan 200E busz Ferihegy 1-ig. elvileg az összes 200E busz alacsonypadlós, úgyhogy nem lehet belőle probléma.
2/10 anonim válasza:
Elvileg nem kell elmenni Kőbánya-Kispestig, mert van Ferihegyi megálló és lift is van a felüljáróhoz, de hogy működik-e éppen, az más kérdés.
3/10 anonim válasza:
Kedves első, az 1-es terminálnak már egy ideje saját vasúti megállója van...
4/10 anonim válasza:
boccs. :D én már régen (2 éve) jártam arra, akkor még nem volt
5/10 anonim válasza:
Az érdekes, mert július 16-án lesz 5 éve, hogy átadták.
6/10 anonim válasza:
Hát csak a táblákat ne kövesd, mert sosem jutsz oda. Liszt Ferenc repülőtér felé menj!----->
7/10 anonim válasza:
Leszállsz Ferihegy megállónál, ott a lépcsőn, majd felüljárón kell átmenni a túloldalra, a repülőtérhez. Tegnap még jók voltak a liftek, sajnos ez nem mindig van így, de általában vannak ott biztonságiak (közteresek?), akik tájékoztatják az embereket, hogy épp működik-e a lift, vagy sem, nekem már többször felcipelték a bőröndömet a lépcsőn, mikor nem működött, úgyhogy biztosan neked is segítenek, és útba is igazítanak, bár az 1-es terminál ha átértél a túloldalra már szinte eltéveszthetetlen.
8/10 anonim válasza:
"én már régen (2 éve) jártam arra, akkor még nem volt"
2006 vagy 2007 óta van ferihegyi vasúti megálló...
9/10 anonim válasza:
jól van picikéim, kötözködjetek, hadd nyugodjon meg a felzaklatott kis lelketek. :) pesti vagyok, nem fogok vonattal menni, ha egyszerűbb a metró+busz, vagy főleg a kocsi. nem is tudtam a vasútállomásról.
10/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőekhez: Épp csak a szemedet nem szúrta ki kedves utolsó! :D Mivel az összes reptéri busz elmegy előtte,és közvetlen a terminál bejáratával szemben van az állomás! ;)
Kedves kérdező,a lift általában szokott működni,de amikor nem,akkor is könnyen fel tudod tolni a babakocsit a lépcsőn,mert a szélén van egy vas sín,amibe a két oldalsó kereket beteszed,és csak simán feltolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!