Törökország: Mikor érdemes és lehet foglalni, viszonylag "olcsó" (max.130eFt) utazást a Török Riviérára?
Konkrétan miért is a török riviéra az álmod?
A tengerpart az mindenütt tengerpart (na jó, a törököknél hegyekel, na bumm, a horvátoknál is...). Ráadásul a turizmus ipar, és nekem leginkább a tengerparti üdülőknél tűnik a leg-iparszerűbbnek.
Ha a környék kulturális értékei vonzzanak, akkor az további rengeteg pénz lenne. Ha viszont a kultúrára utazol, akkor Isztambullal sokkal jobban jársz.
Megeszem a kalapom ha te ennyiért akarsz odautazni, ráadásul az általad megadott feltételekkel.
Mi a családdal voltunk Törökben, gyönyörű helyen, 4 csillag, all inclusiv. 3 felnőtt 1 gyerek 1 millióba került. De úgy hogy a gyerek még csak 3 éves volt, rá nem is kellett gyakorlatilag fizetni.
Köszi a választ! Tudom a tengerpart az mindenütt tengerpart, már jártam az olaszoknál és a horvátoknál is. Horvátország nagyon szép, és szeretem, viszont már régóta szeretnék Törökországba elmenni.
Istanbul is érdekelne, viszont ott kevésbé mediterrán az éghajlat, mint délen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!