Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova menjünk kettesben nyaralni?

Hova menjünk kettesben nyaralni?

Figyelt kérdés

tengerpart, vagy valami víz melletti hely lenne a legjobb, ahol azért "van mit nézni"

21 éves pár leszünk, és nem voltunk még kettesben nyaralni! jól jönne pár tipp! pénzügyileg 100-120ezer lenne a nagyon maximum! köszi!!

2012. febr. 25. 22:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Montenegrót vagy Horvátországot javaslom, csupán azért, mert arrafelé legalább a szállás olcsó! :) Én is 22 vagyok és most ezekben gondolkodunk a párommal. Görögország is jó lehet.

Két éve Velenben voltunk egy nagyon jól kifogott repülőjeggyel, kb 45 ezerből jöttünk ki fejenként mindennel együtt. Nem éltünk persze túl nagy lábon és 6 napot töltöttünk ott. (utolsó éjszaka a repülőtéren)

Most Montenegrót nézegettem, fogalmam sincs hogy lehet oda jól eljutni, autó lenne a legjobb gondolom, de ezt mi sajnos nem tehetjük meg. Jó kis apartmanok vannak már 10 euróért is, ami elég jónak számít.

Ha sikerül jó repülőt kifogni akkor Mallorcára is érdemes elmenni, sajnos amikor fillérekért láttam oda jegyet, nem volt éppen kivel elindulnom.

Ha Görögország, akkor érdemes megnézni az utazási irodák ajánlatait, ott is van jópár, ami kijönne ennyi pénzből. Aztán érdemes mérlegelni, hogy busz, vagy találtok olcsóbb repülőt.

2012. febr. 26. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!