Kezdőoldal » Utazás » Európa » Figyeljetek, milyen országba...

Figyeljetek, milyen országba kellene kiköltözni? Ahol nincs munkanélküliség és Európába van és tengerpart mellet. (? ) Pl. én Olaszországra gondoltam, de akkor a nyelvet is kellene tanulnom. Na, valaki?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 15:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Elég komolytalan ez a felfogás, hogy felcsapjuk az atlaszt, és hoppá menjünk Ausztráliába. Pont oda, ahova borzasztóan szigorúak a bevándorlási feltételek.
2012. febr. 17. 19:27
 22/32 anonim ***** válasza:
81%

Malta

1. Angolul beszelnek

2. Hat ott aztan van tenger, minden iranyban

3. Europai Unios tagorszag

4. "Olcso" (nem kene sokat kuporgatni a kitelepulesre)

5.Nagyon szep, es az emberek nagyon kedvesek

6. Munkalehetosegek az idegenforgalomban

Ha nem Hollandiaban lenne pasim es melom, tuti Maltara mennek.

2012. febr. 18. 00:17
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Kifelejtettem:

7. Meleg van!!!!! Most februarban is 10 fok plusszban, szinte sosem fagy, es 6-7 honap a nyari meleg (hozzank merve nyari)

2012. febr. 18. 00:18
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent szerintem nincs olyan orszag a Fldon, ahol ne lenne munkanelkuliseg
2012. febr. 18. 00:19
 25/32 A kérdező kommentje:

Naa, London szóba sem jöhet x))

Ronda egy város...de tök mindegy, akkor is Olasz marad, csak kíváncsi voltam a ti válaszotokra.

2012. febr. 18. 08:26
 26/32 anonim ***** válasza:
77%

Olyan rossz, hogy mindenki elhagyja a süllyedő hajót... :(

Akárhova is mész, nyelvtudás mindenképp kell, ha meg itthon tanultál nyelvet, készülj fel, hogy jó sokat kell még odakint is tanulnod, bármit is tanultál eddig.

2012. febr. 18. 08:58
 27/32 A kérdező kommentje:
Háát igen...:(( De ha kimegyünk, akkor lehet legjobban megtanulni, szerintem...a legjobb barátnőm pl. orosz és először angolul beszéltünk, de olyan gyorsan megtanult magyarul, hogy jujj xD Pedig ő sem tudott :)) :D
2012. febr. 18. 09:21
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Monaco. Csak valszeg sosem kapnál állampolgárságot. és egy 30 négyzetméteres ingatlan minimum 60 millió forint. "Picikét" drága az élet, nincs munkanélküliség. Amúgy a milliárdosok (adó)paradicsoma, a klíma csodálatos, a tenger király. Franciául, olaszul, vagy angolul értetheted meg magad. És közel van Olaszország is...:-D. Miért nem tudtok kenyeret venni?
2012. febr. 19. 11:52
 29/32 A kérdező kommentje:
Sziia, xD Tudunk kenyeret venni, csak hasonlatot mondtam, hogy milyen M.ország :D Azért nem vagyunk szegények, de annyi pénzünk még sincs, hogy szaunás jakizzis házat vegyünk...:))
2012. febr. 19. 18:18
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
A kivándorláshoz kell pénz, nyelvtudás, nem csak úgy bele a vakvilágba. Ott is kell dolgozni, nem csak a tengerparton süttetni a hasad.
2012. febr. 22. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!