Kezdőoldal » Utazás » Európa » Német és/vagy osztrák emberek...

Német és/vagy osztrák emberek milyenek? Belső tulajdonságokra, szokásokra vagyok kíváncsi. Milyenek a férfiak? (Tudom, hogy nem lehet általánosítani. ) Kint élők válaszait kérem szépen.

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Lenézik a magyart , a radikálisabbaknak cigányok vagyunk . Minél távolabb mész a magyar határtól ez enyhül.
2012. febr. 17. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Osztrákokat nem ismerem, de a németeknél egyáltalán nincs ilyen. Kicsit hűvösebb természetűek a napi társalgásban, kevésbé személyeskedőek, mint mi, de befogadóak, tisztességesek. Sok magyar nő bunkónak találja őket, pedig csak az illemben is az egyenjogúság van (nem engedik előre a hölgyeket, nem húzzák ki a széket, de a német nők ezt nem is várják el).
2012. febr. 17. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a kérdés osztrák részére válaszoltam...
2012. febr. 17. 11:59
 4/8 anonim válasza:
85%
az osztrákok fenntartással kezelik a magyarokat, de nem vészes legalábbis bécsben, ha jó a németed, akkor egész jó fejek, tényleg kicsit hüvösek, a pasik jobb fejek, mint a nök, nem foglalkoznak annyira azzal, hogy honnan jöttél
2012. febr. 17. 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Osztrákok szeretnek kávéházba járni. A németek (illetve csak a bajorokkal van tapasztalatom) nagyon lokálpatrióták és imádják a sört.
2012. febr. 17. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Ja és én nem tapasztaltam, hogy fenntartással fogadnák a magyarokat, pedig rengetegek járok Bécsbe. Talán a határszélen jellemző ez.
2012. febr. 17. 19:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2012. febr. 18. 01:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Még valaki?:-)
2012. febr. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!