Mennyibe kerül a ferihegyi Duty Free shopba egy karton Marboro? Csak olyan válaszoljon aki tudja is
"Direkt kiirtam hogy csak olyan válaszoljon aki tudja is! Ennek most sok értelme volt, ráadásul hogy irhatsz olyat hogy 2x annyiba kerül a Duty Free az vámmentes tehát minimum fele annyiba kell kerüljön! Köszönöm a válaszod!"
Egyrészt bocs, hogy nem írtam konkrétumot, mert így valóban nem volt túl hasznos a válaszom.
Másrészről viszont mégiscsak hasznos volt, mert ha arról sincs fogalmad, mi az a "duty free" és mi az, hogy "vámmentes övezetben vásárolni", akkor olyan fogalomzavaraid vannak a témáról, hogy mégis megérte, hogy legalább ez kiderült.
A "vámmentes" nem adó alól mentesülést jelent. A vámmentes övezet azt jelenti, hogy bármi, amit ott vásárolsz, már eleve le van vámolva, nem ellenőrzik le. Amit ott vásárolsz, azt ellnőrzés nélkül viheted fel a gépre. Pl. élelmiszer. Vagy víz, amit ugye már nem nagyon lehet felvinni.
Akár hiszed, akár nem, ott minden sokkal drágább. Ha nem hiszel nekem, menjél, próbáld ki. K*rva magasak az árak. Nem tudom, hogy a cigi mennyibe kerül, mivel sosem cigiztem, de reptéren alapszabály, hogy minden sokkal drágább. Egy szelet pizza a Ferihegyen 900 Ft körül van.
Úgy mondom ezt neked, hogy jártam a hongkongi, szingapúri, kuala lumpur-i, amszterdami, frankfurti, bécsi, londoni, párizsi, sydney-i, szentpétervári reptéren. Nem hasból beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!