Kezdőoldal » Utazás » Európa » Erdélyben jó, viszonylag...

Erdélyben jó, viszonylag olcsó szállás? FONTOSS!

Figyelt kérdés

3-4 napra mennénk Erdélybe. Hol érdemes megszállni? Melyik város, szállás a legjobb a viszonylag olcsóbbak közül?

Esetleg látnivalókra tippek?

2012. febr. 12. 13:58
1 2
 1/13 anonim válasza:
Erdély nagyon nagy.Valami konkrétumot írhatnál.Melyik részére vagy kíváncsi?
2012. febr. 12. 14:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Abszolút nem tudom, adjatok tanácsot merre érdemes menni! Melyik rész a legérdekesebb?
2012. febr. 12. 14:05
 3/13 anonim válasza:
Székelyföldet javasolnám,azon belül neked kell dönteni.Nagyon szép és rengeteg a látnivaló.Az utazás kb egy napot felölel,de megéri.Én mindig visszavágyok.
2012. febr. 12. 14:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Hol érdemes ott megszállni?
2012. febr. 12. 14:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Milyen igényeid vannak. Az emberek szegények, de magyar családoknál szívélyes vendéglátásra számíthatsz, kevés pénzért. Nagyon kedvesek az emberek, s finomakat főznek. Szinte bárhol találsz ilyen szállást előzetes keresgélés nélkül is. Panziókban már ez kevésbé érvényesül, de azokban is megalhatsz bátran. Az igényesebb hoteleket nem ismerem.
2012. febr. 12. 14:26
 6/13 anonim ***** válasza:
30%

> Abszolút nem tudom...

Kérdező vigyázz, az ilyen magyartalan "vadhajtások" csak Mo.-on mennek, Székelyföldön hamar fenékbe billentenek érte.

Vigyázz az amolyan "maximálisan egyetértek" típusú kifejezésekre is, melyek hallatán az igazi magyar embert kirázza a hideg.

2012. febr. 12. 19:05
 7/13 Harci nyuszi válasza:

Szia!

Az tény,hogy sokfelé lehet menni Erdélyben,de ha ajánlhatok valami jót akkor Gyergyószentmiklóst ajánlanám.Mi már évek óta oda megyünk. [link] vannak árak képek stb..Érdemes elolvasni a vendégkönyvet is!valóban igazak a benne leírtak.Kedvesek barátságosak,és nagyon jól főznek!

Mit is érdemes megnézni?Közel van a Gyilkos tó,Békás szoros.Szent Anna tó is olyan 90 km oda.

Szováta,Parajd (sóbánya)kb 80 km oda.

Csíksomlyó is kb 60 km.

Ha van még kérdésed akkor írj.:)Ha tudok válaszolok:)

2012. febr. 15. 11:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Én Bálványosfürdőt ajánlanám kovászna megyében.

Ott kicsi pénzből úgy élhetsz mint egy király!

Nagy tányér csülök pékné módra nincs 1000ft...

2012. febr. 17. 10:58
 9/13 anonim válasza:

Szia, én Farkaslakát ajánlanám neked ;)

Ábel bölcsője panzió :)

Igazi magyar ételek (székelykáposzta, csorbaleves stb.) és családias hangulat vár :)

10 km-re van Szováta, ugyanilyen messze Székelyudvarhely ;)

Mi 3szor voltunk már itt, elmentünk a Békás-szoroshoz, a Fogarasba, érdemes megnézni a Madarasi Hargitát (1801 m) is ;)

Ha még érvényben van utazásotok, és érdekel, akkor rövid útvonalat is tudok mondtani/küldeni!

Jó utat! ;)

2012. márc. 6. 16:04
 10/13 anonim válasza:
en Kezdivasarhelyen elek(Erdely) egy nagyon szep varos majd keress ra a neten. Viszonylag olcso szallasok vannak.
2012. márc. 7. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!