Erdélyben jó, viszonylag olcsó szállás? FONTOSS!
3-4 napra mennénk Erdélybe. Hol érdemes megszállni? Melyik város, szállás a legjobb a viszonylag olcsóbbak közül?
Esetleg látnivalókra tippek?
> Abszolút nem tudom...
Kérdező vigyázz, az ilyen magyartalan "vadhajtások" csak Mo.-on mennek, Székelyföldön hamar fenékbe billentenek érte.
Vigyázz az amolyan "maximálisan egyetértek" típusú kifejezésekre is, melyek hallatán az igazi magyar embert kirázza a hideg.
Szia!
Az tény,hogy sokfelé lehet menni Erdélyben,de ha ajánlhatok valami jót akkor Gyergyószentmiklóst ajánlanám.Mi már évek óta oda megyünk. [link] vannak árak képek stb..Érdemes elolvasni a vendégkönyvet is!valóban igazak a benne leírtak.Kedvesek barátságosak,és nagyon jól főznek!
Mit is érdemes megnézni?Közel van a Gyilkos tó,Békás szoros.Szent Anna tó is olyan 90 km oda.
Szováta,Parajd (sóbánya)kb 80 km oda.
Csíksomlyó is kb 60 km.
Ha van még kérdésed akkor írj.:)Ha tudok válaszolok:)
Én Bálványosfürdőt ajánlanám kovászna megyében.
Ott kicsi pénzből úgy élhetsz mint egy király!
Nagy tányér csülök pékné módra nincs 1000ft...
Szia, én Farkaslakát ajánlanám neked ;)
Ábel bölcsője panzió :)
Igazi magyar ételek (székelykáposzta, csorbaleves stb.) és családias hangulat vár :)
10 km-re van Szováta, ugyanilyen messze Székelyudvarhely ;)
Mi 3szor voltunk már itt, elmentünk a Békás-szoroshoz, a Fogarasba, érdemes megnézni a Madarasi Hargitát (1801 m) is ;)
Ha még érvényben van utazásotok, és érdekel, akkor rövid útvonalat is tudok mondtani/küldeni!
Jó utat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!