Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nyaralt már valaki Omisban?...

Nyaralt már valaki Omisban? Milyen tapasztalatokkal tértetek vissza?

Figyelt kérdés

Omisba szeretnénk menni nyaralni, voltunk már sokszor Horvátországban, de csak Porec, környékén.

Szép a város? Tiszta a víz? Milyenek az árak?

2009. jún. 2. 21:49
 1/10 Nikcsi ***** válasza:
100%
Nekunk feltortek ott az autonkat, hozzateszem orzott parkoloban, szoval vegyes erzelmekkel jottunk haza. Arak viszont nagyon jok, a viz es a tengerpart is csodalatos.
2009. jún. 3. 00:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi voltunk egy hétig, igaz, a szállás pár km-re,Staniciben volt, de nagyon szép a környék. A legszebb panoráma a felső várból látszik, oda mindenképp fel kell menni, jelzés visz fel.Nem könnyű túra, sziklás, meredek, de megéri.(nem papucsban kell elindulni:) ) Onnan gyönyörű a folyó és a tenger. Omis kisváros is hangulatos, de a kaja drága, bár az hol nem... A másik dolog, amiért érdemes oda menni, mert a környéken rengeteg a látnivaló, jó kiindulópont bármerre, É-ra, D-re, K-re.
2009. jún. 3. 10:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat, szerintem arra a környékre megyünk mindenképp, ha nem is pont Omisba.
2009. jún. 3. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi voltunk itt! Nagyon nagyon jó! Nem drága, nagyon szép. Igaz, hideg a víz. Lehet búvárkodni, minden ilyesmi. Csak ajánlani tudom!
2009. jún. 7. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi kempingeztünk ott pár éve, a kemping jó volt , de nekem Horvátország nem igazán jön be.
2009. jún. 9. 19:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. jún. 10. 09:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia !

Mi 2 hetet töltöttünk Omisban kempingben lakókocsiban, nagyon jól éreztük magunkat, második héten a kis fiam evett fagyit és elkapott egy virust amitől egyszerre jött ki felül és alul belőle minden. Ezt leszámítva jó volt a tenger szép, a víz is klassz ami viszont nekem nem jött be h nagyon lekezelök a horvát árusok, kérdeztük h mi mennyibe kerül, és flegmán válaszolt több ia sőt volt aki válaszra sem méltatott úgyh ott hagytuk a csodában az árujával együtt. Viszont mindenféleképpen menjetek fel a folyóhoz a hegy közepéig, ott lehet rafftingolni van egy nagyon klassz vendéglő kis vasut és gyönyörű ahogy jössz le végig az út mellet jön a folyó kristálytiszta lelátsz az aljára ,gyönyörü ahogy két hegy közt kanyarog . Ne haragudj de nem jut eszembe a folyó neve, de rákeresel biztos kiirja. Az árak elfogadhatóak.

kellemes nyaralást

2009. jún. 18. 22:36
 8/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok eszembe juttot a folyó neve Cetina
2009. jún. 18. 22:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézzük a folyót, a fagyival meg vigyázunk!:) Remélem azért jobban lett a kisfiad!
2009. jún. 19. 07:42
 10/10 anonim ***** válasza:
persze jobban lett a kisfiam csak 3 napig tartott ott örködtünk mellette hiszen ha rosszul van a gyermek nem hagyja ott az ember egy percre sem, úgyh a tengerbe is felváltva a párommal mentünk pancsizni. De hát ez mellékes nem ez számít.
2009. jún. 22. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!