Párizsba mennyibe kerül a taxi? Bővebben lent.
Elszeretnék jutni az Orly reptérről ide : FORT DE NOGENT
94120 FONTENAY SOUS BOIS
Nemtudom hogy mennyibekerül átlagosan a taxi de azt hogy mekkora távra van ez.
Maximálisan 15.000forintnyi euró lesz nálam szóval fontos hogy kijöjjek ebből
ha valaki tudna ebben segiteni megköszönném mert biztosvagyok benne hogy még igyis olcsóbban jönnék ki mint ha tömegközlekedéssel akarnék eljutni a-b be mert azt se tudom hogy merre induljak.
Köszönöm
ma 10:23 ha a főkérdést nézzük CSAK, és a magyarázatot NEM, akkor tényleg túrórudinak van igaza. Helyesen a kérdés így hangzik "PárizsbaN mennyibe kerül a taxi?" vagy "Az Orly repülőtérről Párizsba mennyibe kerül a taxi?"
ennyi.
Most kicsit megnyugodtam. Na nem azért, mert mégsem én vagyok a hülye, hanem mert rajtam kívül mégsem mindenki az.
Ennyi. :)
ma 15:21
> PárizsbaN mennyibe kerül a taxi?
Nincs igazad, illetve megrekedtél a túrórudi színvonalán. Mindenki látja, hogy oda kellene az N betű, de túltesszük magunkat ezen. Értve értjük, hogy a kérdező mit akar tudni és válaszolunk (ha tudunk), mert akarunk segíteni.
Kivéve az idegbajos, kekeckedő alakokat, akik itt csillogtatják meg a összeférhetetlen természetüket.
"Mindenki látja, hogy oda kellene az N betű, de túltesszük magunkat ezen. Értve értjük, hogy a kérdező mit akar tudni és válaszolunk (ha tudunk), mert akarunk segíteni.
Kivéve az idegbajos, kekeckedő alakokat, akik itt csillogtatják meg a összeférhetetlen természetüket."
Igazat kéne adnom neked, ha két napja nem próbálna néhány kekeckedő, idegbajos alak szövegértésből kioktatni.
:)
19:57 :
arról gagyogsz amiről én,vagyis tartalmában.Túrórudi meg baszott válaszolni a kérdésre.Hátha egyszer megtanulja az etikett-et :D ..hogy ragadt volna Párizs-ban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!