Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol keressek munkát Londonban?

Hol keressek munkát Londonban?

Figyelt kérdés

Ki szeretnék menni Londonba dolgozni kb. 1 évre, de nem sok kezdőtőkét tudok magammal vinni, ezért már itthonról kéne munkát találnom, hogy egyből el tudjak kezdeni dolgozni. Londonban élők, vagy Londonba készülők: hol kerestek munkát?

23/f

2012. febr. 4. 08:31
 1/7 anonim válasza:

[link]

Ez csak egy:

gugliba mehetnek ilyesmik, h "UK job browser" "getting a job in the UK" "London jobs" legyél kicsit kreatív:)

2012. febr. 4. 10:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Ilyet én is tudok keresni, inkább a tapasztalatok érdekeltek volna az egyes munkaközvetítőkre. Melyiknél a legkészségesebbek, legmegbízhatóbbak, ilyesmi.
2012. febr. 4. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

1 évre a helyedben nem jönnék, az nagyon kevés idő. Mellesleg 1 év alatt amit esetleg megspórolsz(bár minimálbérből nem biztos hogy sikerül), az nem egy nagy összeg.

Mihez értesz? Milyen az angolod?

Otthonról senki nem fog felvenni, mert jelentkezhetsz ugyan állásokra, de angol telefonszám és cím nélkül senki sem fog visszahívni!

2012. febr. 4. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Itthonról tényleg nem tudsz sok mindent kezdeni, ott is sorban állnak a melókért. Én mindenkit próbálok lebeszélni az albérletben lakásról, mert úgy nem lehet spórolni, az ismerőseim nagy része is csak tengődik.

Ha érdekel a vendéglátás, és megbízol az angol tudásodban, akkor tudom javasolni a live-in job-okat. Pub-ban, étteremben, hotelben felszolgálás, konyhai meló stb., de tudnod kell beszélni telefonon és önállónak lenned, hogy elmenj az adott helyre.

A fizud annyi lesz, mint bárhol máshol, lakbérre, kajára, bérletre nem kell költened. Én így évekkel ezelőtt fél év alatt is haza tudtam hozni 1 millió felett. A mostani melóm szintén bentlakásos, igaz itt nem lesz szabinapom, de havi 400-500ezret is meg lehet spórolni, és gyakran hazajárni.

Persze ezeknek feltétele, hogy érezd jól magad egyedül is, és ne akarj kint is úgy élni, mint Mo-n. A legtöbb magyar próbál minél kevesebbet angolul beszélni, és magyarokkal keresi a kapcsolatot. Hát ebből tényleg nem lesz pénz, persze társaság az van, de melyik a fontosabb?

2012. febr. 5. 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy ezek nem pont Londonban vannak, de nem kell annyira ragaszkodni Londohoz.
2012. febr. 5. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
én márciusba szeretnék kimenni, interneten nézegettem az állásokat de többen mondták nekem is, hogy munkát csak úgy fogok találni ha már kint leszek és egy ügynökségnél bejelentkezem.
2012. febr. 5. 20:01
 7/7 anonim válasza:

Azt se feledd , nem olcso a szallas pl. .

Na szoval : [link]

2012. febr. 23. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!